Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51301, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Rymlig fyra tre våningar upp

Inflyttningsklar fyra i natursköna Ursvik. Välkommen hem till ett barnvänligt område med gröna promenadstråk och närhet till natur. Hemma har du välplanerade ytor och en rymlig balkong.

Planlösningen i det stora köket vid vardagsrummet gör lägenheten öppen och trivsam. Med stora härliga fönster på våning tre får du ljus till lugna dagar i soffan. Utanför finns familjevänligt kvarter med service och utflyktsorter. På några minuter med buss når du både shoppingcentrum och citypuls.

Kök och vardagsrum

Tillsammans är kök och vardagsrum 36 kvadratmeter. Dina umgängesytor har rundgång och i vardagsrummet får du enkelt plats med soffan och matbordet. Ditt kök från Marbodal har smakfull design och integrerade vitvaror från Electrolux.

Balkong

Den stora balkongen på 13 kvadratmeter passar för morgonkaffet såväl som sensommarmiddagen. Det härliga söderläget ger ljus större delen av dagen och de lummiga gångstråken lyser upp till kvällen.

Sovrum 1

Familjens största sovrum på 14 kvadratmeter med fönster i söderläge. När du inte är ute i skidspåret kan du förvara utrustningen i den snygga och praktiska skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger precis intill hallen. I det ena finns garderob och plats för en dubbelsäng eller två enkelsängar. Det andra passar utmärkt som gästrum eller arbetshörna.

Badrum och gästtoalett

Familjens nya hem har två helkaklade toaletter med klinkergolv. Det stora badrummet har ett mysigt badkar och tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk. När det blir kö till badkaret finns kvarterets relaxavdelning till ditt förfogande.

Hall

Den stora hallen har 12 kvadratmeter för skohyllor och klädhängare. Den kommer dessutom med garderob och städskåp.

Hemfakta

Bostad
51301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet