Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51203, 3 Rum, 70 m²

1 planerad visning

Betrakta soluppgången från balkongen i välplanerad trea

Innan jobbet kan du njuta av en kopp kaffe på balkongen med solen som sällskap. Du lever nära skogspartier och grönområden i trivsam trea med snygga förvaringslösningar.

Balkongen ger extra rymd till ditt nya hem och bjuder på härliga ytor för de långa sommarbruncherna. Du har fin ekparkett som sträcker sig över dina sociala utrymmen i kök och vardagsrum och vidare till de två sovrummen med spatiösa förvaringslösningar. När det är dags för utflyktsdag kan du bege dig till det närliggande naturreservatet eller något av Ursviks många naturområden.

Kök och vardagsrum

Dina sociala ytor i kök och vardagsrum har hemtrevlig rundgång. När glasen gapar tomma tar du dig enkelt till köket för påfyllning och du får härligt ljus till middagsbordet. Köksdesignen kommer från Marbodal och vitvarorna som drar minimalt med energi kommer från Electroux. I vardagsrummet på 31 kvadratmeter får du plats med en stor soffa.

Balkong

Balkongen kan vara en plats att avskärma sig på när du behöver en paus i vardagen. När vännerna är över på middag finns dock en härlig plats för middagen, om vädergudarna tillåter det. På åtta kvadratmeter i snygg betongdesign.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen är på 14 respektive elva kvadratmeter. Det större rummet har en garderobsvägg med praktiska skjutdörrar som möjliggör för både stor dubbelsäng och annat möblemang. Det mindre rummet har två garderober. Här har du dessutom morgonsolen som sällskap när du vaknar, med fönstret i österläge.

Badrum med tvättmaskin

Efter det långa badet städar du enkelt upp på det lättskötta klinkergolvet. Ditt helkaklade badrum har tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva för designprylarna eller klädsorteringen.

Hall

När det är dags för vårstädning finner du städskåpet i hallen. Här har du även en praktisk garderob och gott om plast för krokar och skoställ.

Hemfakta

Bostad
51203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
3
Storlek
70 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet