Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51101, 4 Rum, 91 m²

1 planerad visning

Öppen fyra i lekfullt och grönt kvarter

Här kan du ta en kopp kaffe på balkongen medan barnen utforskar skogspartierna och kvarterets mysiga lekplats. Du har all nödvändig närservice och goda förbindelser till storstan.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av öppen planlösning i det rymliga köket med vardagsrum. De tre sovrummen har härligt ljus och vacker ekparkett som sträcker sig vidare ut i hemmet. Din nya balkong är med sina 13 kvadratmeter en plats för mysigt middagsumgänge med familjen eller ensamma dagar i solstolen. För den friluftsintresserade finns Igelbäckens naturreservat och mysiga löpspår precis utanför dörren.

Vardagsrum och kök

I ditt stora kök har du ett väl tilltaget köksfönster som ger ljus till middagsbordet och de stilrena arbetsbänkarna i design från Marbodal. När middagen är klar kan du förvara matlådorna i kyl och frys i full höjd. Vitvarorna är från Electrolux och drar minimalt med energi. I vardagsrummet får du naturligt ljusinsläpp från de stora fönstren och balkongdörren.

Balkong

Din balkong ligger intill vardagsrummet och är på 13 kvadratmeter i soligt söderläge. Med avlång design finns ett uterum att njuta av med eller utan sällskap. Du kan kura ned sig i solstolen på ena sidan medan din partner eller rumskompis läser en bok i andra änden. Eller bjuda på storslagen festmiddag med vännerna.

Sovrum

I lägenheten finns tre mysiga sovrum. Ditt största sovrum är på 14 kvadratmeter. Här har du en garderobsvägg med praktiska skjutdörrar. Garderobens inredning bjuder på flexibla förvaringslösningar med lådor för prylarna och klädstång för finskjortan. De två mindre sovrummen är på åtta respektive 10 kvadratmeter och passar perfekt som barnrum eller arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

Ditt helkaklade badrum är en tvättstuga och relaxavdelning i ett. Ovanför den energismarta tvättmaskinen och torktumlaren har du en stilren bänkskiva för tvätthanteringen. När du ska ta det välgörande badet passar arbetsbänken lika bra för doftljusen. Du städar enkelt bort vattnet från det snygga klinkergolvet.

Hall

I din hall har du all nödvändig förvaring. Det finns en hallgarderob där du lägger undan de mindre fördelaktiga jackorna och plats för kapphylla och skohylla. I städskåpet ställer du undan moppen efter storstädningen.

Hemfakta

Bostad
51101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet