Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41401, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Njut av den rymliga balkongen med kvällssol

Stor balkong i soligt läge och öppen planlösning. Välkommen hem till din nya fyra på fjärde våningen i naturnära Ursvik. Här bor du med gott om förvaring och praktiska lösningar i kök och badrum.

Från lägenhetens alla rum är sol och grönska påtaglig. Du har öppen planlösning i ditt rymliga kök och vardagsrum och tre mysiga sovrum att dra dig undan i. Den spatiösa utesoffan passar utmärkt på den avlånga balkongen där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Du lever i natursköna Ursvik, som är en av Stockholms mest växande och intressanta närförorter.

Balkong

Balkongen i söderläge är på 13 kvadratmeter i snygg betongdesign. Du ser ut över grannhus och promenadstråk och har gott om plats för hela familjen. Den avlånga designen gör det dessutom enkelt att finna avskildhet på varsin sida när du behöver lite ensamtid.

Sovrum 1

Ditt största sovrum finner du i anslutning till vardagsrum och balkong. Här finns 14 kvadratmeter i snygg ekparkett vilket enkelt har plats för den stora sängen. Din garderobsvägg med skjutdörrar bjuder på snyggt dold förvaring för såväl oformliga jackor som finklänningar.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum ligger vid hallen och är på åtta respektive elva kvadratmeter. Det något mindre rummet har en inbyggd garderob och plats för sängen. Det andra rummet passar utmärkt som arbetsrum med härlig utsikt över kvarteret.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten är båda helkaklade med klinkergolv. I ditt stora badrum har du dessutom ett mysigt badkar att värma dig i på vintern. Tvättmaskinen och torktumlaren är energisnåla och utrustade med en stilren arbetsbänk där du kan vika kläder eller ställa inredningsdetaljerna.

Hall

Den spatiösa hallen välkomnar gästerna med ljus och rymd. Du har en garderob där du kan få undan täckbyxorna från skiddagen och plats för hylla där du kan hänga finkappan.

Hemfakta

Bostad
41401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Månadsavgift
4 776 kr
Pris per m²
52 692 kr
Pris
4 795 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet