Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41304, 3 Rum, 80 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Social trea i grön närförort

Med ett trivsamt rymlig kök och stor balkong i söderläge finns gott om gemensamma ytor för festliga middagar och lugna hemmakvällar. Här bor du minuter från naturen och en kvart från stadspulsen.

Välkommen till ett hem att trivas i. På 80 kvadratmeters ekparkett finns ett ljust och effektivt hem med smarta lösningar för dig och miljö. På balkongen njuter du av sol större delen av dagen och har plats för många vänner. I Ursvik har ett myllrande och trivsamt kvarter börjat växa fram, med kvarterskaféer och friluftsupplevelser runt hörnet.

Kök och vardagsrum

Köket är stort och ljust med möjlighet att bygga till en vägg. Med öppen planlösning har du sociala ytor i kök och vardagsrum där du enkelt tar dig från gryta till tallrik. Köket från Marbodal har energisnåla vitvaror från Electrolux och stora ytor för middagens förberedelser.

Balkong

Balkongen ger dig ett extra rum under varma sommardagar. På 12 kvadratmeter kan du duka upp middagsbordet för den lilla släkten. Den snygga betongdesignen ger industriell känsla till det annars gröna kvarteret.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet ligger intill vardagsrummet och det mindre vid hallen. Det stora rummet har garderobsvägg med skjutdörrar där du får plats med skidkläderna när du inte är ute i längskidspåret. I det mindre har du elva kvadratmeter för säng och skrivbord.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet har tvättmaskin och torktumlare med smakfull arbetsbänk där du kan ställa prydnadssaker eller vika tvätten. Rummet är helkaklat med klinkergolv.

Hall

Hallen är med sina tio kvadratmeter ett perfekt utrymme för förvaring. Du har en inbyggd garderob och städskåp.

Hemfakta

Bostad
41304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet