Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41204, 3 Rum, 80 m²

1 planerad visning

Naturnära hem för den aktiva familjen

Ljus gaveltrea med sociala planlösning och stor balkong. Här bor du i ett barnvänligt och naturnära område med tillgång till gym och relax, och bor med bra kommunikationer till centrala Stockholm.

Den öppna planlösningen och den hemtrevliga ekparketten ger ett ljust och trivsamt hem. På den stora balkongen i värmande söderläge kan ni slå er ned vid rymligt bord och planera morgondagens eskapader. När det är dags för lite rofylld ensamhet finns kvarterets relaxavdelning eller ditt eget avslappnande badkar. Du bor minuter från vinterns skidspår och sommarens äventyr i skogen.

Vardagsrum och kök

Med stora fönster i söder- och österläge får du vackert ljus till soffplatsen från morgon till kväll. I Marbodalköket kan du och kompisarna dela upp er i matlag och överraska familjen med en lyxmiddag. De klimatsmarta vitvarorna kommer från Electrolux.

Balkong

Med en balkong i trivsamt söderläge är det svårt att inte trivas. Du har 12 kvadratmeter, vilket innebär att du får plats med både bord, stolar och snygga inredningsdetaljer.

Sovrum 1 och 2

Ditt stora sovrum är på 14 kvadratmeter och det mindre på elva. I det större rummet får du plats med hela klädsamlingen i den rymliga garderobsväggen med skjutdörrar. I det något mindre rummet har du elva kvadratmeter att möblera med säng och skrivbord. För familjen med nytillskott blir det en utmärkt barnkammare med närhet till badrummet.

Badrum med tvättmaskin

Ditt nya badrum har vackert helkaklade väggar. Från klinkergolvet tvättar du enkelt bort spill och smuts. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren viks den rena tvätten på arbetsbänken.

Hall

I den rymliga hallen hänger ni upp ytterkläderna i garderoben eller på kapphyllan. Skornas snöslask städar ni enkelt bort från hallgolvet med redskapen från städskåpet precis intill.

Hemfakta

Bostad
41204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet