Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41203, 3 Rum, 70 m²

1 planerad visning

Mysig trea med morgonsol på balkongen

Letar du efter en rymlig trea med balkong och öppen planlösning? Här får du sociala ytor i kök och vardagsrum, två sovrum med bra förvaring och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Din ytsmarta trea bjuder på miljösmarta lösningar och snygg förvaring. Under sommaren ger balkongen extra rymd till familjens nya hem. Med trivsam morgonsol är den utmärkt för långa helgfrukostar. I hemmets sociala rum har du öppna ytor och fönster som ger ljus till soffhänget. Du tar dig till lekplatser och motionsspår på bara några minuter och city nås på en kvart.

Kök och vardagsrum

När det är dags att fylla på vinglasen tar du dig enkelt från vardagsrum till kök i hemmet med rundgång. Du har vitvaror från Electrolux som drar minimalt med energi och snygga köksdetaljer från klassiska designföretaget Marbodal. I vardagsrummet på 31 kvadratmeter får du plats med en stor soffa.

Balkong

För familjen som väntar nytillskott är balkongen en välkommen detalj. När du behöver en paus ger balkongen en möjlighet för lugn och ro, samtidigt som den med sina åtta kvadratmeter har plats för hela familjen när det är dags för sensommarmiddagen.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet har 14 kvadratmeter för den stora dubbelsängen eller två enkelsängar. Den praktiska skjutdörrsgarderoben med inredning från Elfa ger dold förvaring som dessutom inte tar plats med svängdörrar. Det mindre sovrummet på elva kvadratmeter har två garderober och trevligt fönster i österläge som ger sol när du mornar dig.

Badrum med tvättmaskin

Du städar enkelt upp badvattnet i ditt helkaklade badrum med klinkergolv. Bortsett från ett mysigt badkar har du dessutom en praktisk avställningsbänk ovanför din tvättmaskin och torktumlare.

Hall

När det är dags för vårstädning finner du städskåpet i hallen. Här har du även en praktisk garderob och gott om plast för krokar och skoställ.

Hemfakta

Bostad
41203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
3
Storlek
70 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet