Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41201, 4 Rum, 91 m²

1 planerad visning

Med naturen som granne i trivsam fyra

Du bor nära lekplatser och skogspartier samtidigt som du enkelt tar dig till city på en kvart. Familjens nya fyra har balkong i söderläge och spatiösa gemenskapsutrymmen.

När du kliver in i den rymliga hallen finner du gott om förvaringsmöjligheter. Vidare in i lägenheten finns generöst ljusinsläpp och mysig utsikt över grannskapet. På den rymliga balkongen i söderläge kan hela familjen spendera lata söndagar i solen. I ständigt växande Ursvik finner du vacker natur och familjevänliga aktiviteter bakom varje hörn.

Kök och vardagsrum

I köket får du plats med spatiöst matbord och stolar. Middagsgästerna kan hjälpa till med förberedelserna vid de spatiösa arbetsbänkarna i design från Marbodal och de snygga vitvarorna från Electrolux är energisnåla. Det stora vardagsrummet har fönster i två väderstreck och utgång till balkongen.

Balkong

Den avlånga designen ger dig möjlighet att skapa avskildhet eller umgänge beroende på humör. På 13 kvadratmeter kan du inreda med mysig växtlighet och stolar vända mot solen.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har praktisk skjutdörrsgarderob. Du slipper kompromissa om klädutrymme då garderoberna sträcker sig över hela rummets kortsida.

Sovrum 2 och 3

Invid hallen ligger de två andra sovrummen. Båda har fönster mot grannhus och gångstråk. Det mindre på åtta kvadratmeter har en praktisk garderob och plats för säng och nattygsbord. Det andra är något större och har 10 kvadratmeter för hemmakontoret eller barnrummet.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har tvättmaskin med torktumlare och den lilla gästtoaletten förhindrar trängseln på morgonen. I det stora badrummet finner du ett härligt badkar för kyliga höstkvällar. Båda rummen är helkaklade med klinkergolv.

Hall

Din nya hall på 12 kvadratmeter har gott om plats för fluffiga vinterjackor och grova kängor. Här finner du dessutom en garderob och ett städskåp för vårstädningen.

Hemfakta

Bostad
41201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet