Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41103, 3 Rum, 70 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Välplanerad trea med grönskande uteplats

I ditt nya hem har du gott förvaring och öppna ytor. Du bor minuter från naturreservat och motionsområden med endast femton minuter till city.

När du kliver in i hallen hänger du upp jackan i garderoben eller kapphyllan. Du kliver in i det ljusa vardagsrummet med kök, i öppen planlösning som ger plats för både middagsbordet och den spatiösa hörnsoffan för filmkvällen. På uteplatsen på 13 kvadratmeter ser du ut över det gröna kvarteret. Här kan du påta i rabatterna på morgonen med soluppgången som sällskap.

Kök och vardagsrum

Kökets skåpluckor och arbetsbänkar har snygg design från Marbodal. Den keramiska spishällen är praktisk och stilren och dina vitvaror från Electrolux är energisnåla. Här kan du bjuda hem vännerna när du behöver hjälp med middagsplaneringen. Vid vardagsrummets stora fönster kan du mysa ner dig i soffan en lat söndagsmorgon.

Uteplats

Din uteplats på 13 kvadratmeter vetter mot nordöst. Du har utsikt mot grönska och grannhus och gott om plats för odling eller utesoffan.

Sovrum 1 och 2

Det ena rummet ligger vid vardagsrummet och det andra vid hallen. Båda bjuder på snygga förvaringslösningar och plats för dubbelsängen. I det största rummet på 14 kvadratmeter har du en spatiös skjutdörrsgarderob som har flexibla inredningslösningar från Elfa. Skjutdörrarna döljer förvaringen snyggt. I det mindre har du två garderober.

Badrum med tvättstuga

Det helkaklade badrummet intill hallen har tvättmöjligheter och ett härligt badkar. Ovanför den energieffektiva tvättmaskinen och torktumlaren så har du även en praktisk arbetsbänk. Det lättskötta klinkergolvet är stilrent och modernt.

Hall

Din hall har plats för kapphyllan. Du har en garderob som ger ytterligare förvaring för dina eller gästernas ytterkläder. När det är dags för storstädningen är det i hallen du finner städskåpet.

Hemfakta

Bostad
41103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
3
Storlek
70 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet