Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41102, 2 Rum, 58 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Festliga tvåan med uteplats

I ett hem på 58 kvadratmeter med en uteplats på 13 har du gott om sociala ytor för middag och fest. Lugna dagar finns mysigt sovrum och kvarterets härliga naturområden.

Här bor du en kvart från stadspulsen i natursköna Ursvik. Lägenhetens öppna planlösning ger ett ljust och luftigt hem som bjuder in för umgänge. I ditt kök från Marbodal förbereder du middagen med vännerna. Soliga dagar kan du duka upp middagsbordet på den rymliga uteplatsen i västerläge.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök har energieffektiva lösningar från Electrolux och stilrena bänkskivor och skåpluckor i design från Marbodal. Öppenheten gör det enkelt att få plats med både matbord och soffa i kök och vardagsrum som tillsammans mäter 31 kvadratmeter. I vardagsrummet har du stora fönster som ger ljus till de prestigefyllda spelkvällarna med vännerna.

Uteplats

För dig med ett intresse för växter och blommor ger uteplatsen en utmärkt plats för odlingsexperiment. Med sina 13 kvadratmeter har uteplatsen dessutom rum för ett stort middagsbord mitt i grönskan.

Sovrum

Ditt mysiga sovrum har fönster mot norr vilket ger ett svalt och lugnt rum. Du har en garderobsvägg med skjutdörrar där du finner både lådor och klädstång. Du får enkelt plats med säng och skrivbord. Eller en stor dubbelsäng för sjusovaren.

Badrum med tvättmaskinen

Här blir tvättiden snabbt avklarad. Med din egen tvättmaskin och torktumlare blir vardagen lite enklare. Ovanför vitvarorna har du en arbetsbänk där du kan hantera tvätten eller ställa blockljusen när du ska ta ett bad. Du har helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

Din hall har flera utrymmen för hatthylla och skoställ. Du har en garderob där du kan lägga undan ytterkläderna när våren kommer. Vid hallingången till köket har du städskåpet.

Hemfakta

Bostad
41102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet