Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41101, 3 Rum, 79 m²

1 planerad visning

Härlig trea nära lek och natur

När ungen springer runt i skogspartierna eller leker med grannbarnen i den närliggande lekplatsen kan du ta det lugnt på den soliga balkongen. I din nya trea kan hela familjen trivas.

Från den avlånga hallen kliver du ut i ett öppet hem med rymligt kök och trivsam ekparkett. Du har två härliga sovrum i med stora fönster, i det större förvarar du de otympliga kläderna i den praktiska skjutdörrsgarderoben med flexibel inredning. Balkongen löper längsmed hela kortsidan av lägenheten och mäter hela 13 kvadratmeter för blomkrukor och solstolar. Utanför dörren finner du härliga lekytor och natursköna områden för friluftsliv och långpromenader.

Vardagsrum och kök

Vid det spatiösa köksfönstret får du plats med det stora matbordet. Ditt stilrena kök från Marbodal har snygga ytor för middagsförberedelser och kyl och frys i full höjd för förvaring av matresterna. Dina vitvaror från Electrolux är energisnåla. Vardagsrummet tar in vackert naturligt ljus från de stora fönstren och balkongdörren.

Balkong

På 13 kvadratmeter i soligt söderläge finns här ett uterum att trivas i. Den avlånga designen är utmärkt för dig som vill kunna kura ned dig i solstolen på ena sidan, medan din partner eller rumskompis läser en bok i andra änden. Du kan enkelt skapa avskildhet eller umgänge.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten. Det större är på 14 kvadratmeter och har en snygg garderobsvägg med skjutdörrar. Med flexibla förvaringslösningar från Elfa finns lådor för prylarna och klädstång för finkläderna. Med plats för dubbelsängen. Det andra rummet mäter åtta kvadratmeter och passar utmärkt som barnrum eller arbetshörna. Med fönster i västerläge.

Badrum med tvättmaskin

Badrummet fungerar både som tvättstuga och relaxavdelning. Du har energieffektiv tvättmaskin och torktumlare, med en smakfull arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna eller sortera smutstvätten. När det är dags att ta ett välgörande bad kan passar bänkskivan perfekt för doftljusen. Badrummet är helkaklat med klinkergolv.

Hall

Din hall har plats för all nödvändig förvaring. Du har en garderob där du stuffar undan de mindre stiliga ytterkläderna och utrymme för kapphylla och skoställ. I städskåpet ställer du undan dammsugaren efter storstädningen.

Hemfakta

Bostad
41101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
3
Storlek
79 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet