Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31401, 4 Rum, 107 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Rymlig och ljus fyra med lyxig terrass

Den stora terrassen och det soliga gavelläget ger underbart ljus till din nya fyra. Du bor på femte våningen i naturskönt och citynära kvarter.

Terrassen på 24 kvadratmeter har utsikt över promenadstråk och skogspartier. Här kan du planera morgondagens utflykter eller bjuda hem vännerna på en grillkväll i solnedgången. Inomhus väntar klimatvänliga lösningar och goda förvaringsmöjligheter för den prylsamlande familjen. Med två toaletter och egen tvättmaskin blir vardagen lite enklare.

Vardagsrum och kök

De sociala ytorna i kök och vardagsrum mäter 40 kvadratmeter att möblera med hörnsoffa, bord och stolar. Du har fönster i två väderstreck som ger gott om ljus till prestigefyllda spelkvällar och lässtunder med barnen. Ditt klimatsmarta kök med design från Marbodal har ytor för familjens gemensamma matlagningar och bra förvaring för matlådorna i kyl och frys.

Terrass

Terrassen i trädesign har hemtrevligt och värmande söderläge. Här njuter du av solen från morgon till sen kväll. Du har gott om plats för långbordet när det är dags för bjudning, annars passar terrassen utmärkt för fartfyllda lekar eller lugna dagar i solstolen.

Sovrum 1

Det allra största sovrummet på 19 kvadratmeter har stora fönster för vackert ljusinsläpp. Det finns plats för dubbelsäng och nattygsbord och du slipper fajterna över garderobsplats med din egen klädkammare från Elfa.

Sovrum 2 och 3

Intill sovrum ett finner du nästa rum på elva kvadratmeter. Här har du plats för sängen och soffan med ytsmart klädkammare för skjortor och finkläder. I sovrum tre ersätts klädkammare med två stilrena garderober. Här har du utsikt över terrassen och en avskild position som gör rummet till ett utmärkt som gästrum.

Badrum och gästtoalett

Toalettrummen har helkaklade väggar och klinker som är enkel att städa. I det stora badrummet har du ett härligt badkar ovanför vilket du finner ett litet fönster som ger mysigt ljus. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva.

Hall

Din långa hallkorridor på 13 kvadratmeter har mycket väggplats för krokar och konstverk. Bredvid de två hallgarderoberna finns utrymme för kapphylla.

Hemfakta

Bostad
31401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 6
Antal rum
4
Storlek
107 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet