Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31304, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Välplanerad fyra med öppen planlösning

Bo näst högst upp i huset med balkong som ger både ljusinsläpp och rymd. Ditt miljövänliga hem ligger endast minuter från naturreservat och friluftsområden. Inflyttning från december 2019.

Under varma årstider njuter du av en rymlig balkong i söderläge och en mindre med härlig morgonsol för sommarfrukosten. Din nya tvåa har genomgående snygga förvaringslösningar och miljövänliga vitvaror. Du tar dig enkelt till Sundbyberg eller Kista, när du inte strosar runt i kvarterets skogar och på promenadstråk.

Vardagsrum och kök

Det ljusa vardagsrummet med fönster i söder- och österläge har plats för soffa och fåtöljer. Marbodalköket har klimatsmarta vitvaror och eleganta bänkskivor som ger goda ytor när maten ska lagas. Efter middagen sparas matlådorna i den rymliga fullhöjdskylen.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet. Med åtta kvadratmeter i trivsamt söderläge bjuder du gärna hem fem eller sex vänner att avnjuta en lyxig middag med lummig utsikt. På våning fem får du också bra solchanser till blommorna om du vill ge dig på en grön balkongodling.

Sovrum 1

Ditt största sovrum mäter 14 kvadratmeter och har rymlig skjutdörrsgarderob med praktiska inredningslösningar från Elfa. Här får du plats med stora vinterjackor och dubbelsängen.

Badrum och gästtoalett

Med två toaletter blir vardagen lite enklare. I din mindre har du WC och handfat och i din större har du ett mysigt badkar. I det stora rummet kan du sortera tvätten på stilfull arbetsbänk, under vilken du har din egen tvättmaskin med torktumlare. Rummen är helkaklade med klinkergolv.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två har du tio kvadratmeter för säng och skrivbord. Det stora fönstret gör rummet ljust och öppet. Det minsta sovrummet har åtta kvadratmeter och egen garderob, även här får rummet ett generöst ljusinsläpp.

Hall

Den rymliga hallen har plats för praktiska krokar och hyllor och snygga inredningsdetaljer. Du har även en extra garderob och städskåpet för storstädningen.

Hemfakta

Bostad
31304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Månadsavgift
4 776 kr
Pris per m²
53 791 kr
Pris
4 895 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet