Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31301, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Härliga balkonger i två väderstreck

För de större familjemiddagarna finns rymlig balkong i söderläge. Intill ett av sovrummen finns ytterligare en balkong med trivsam utsikt över solnedgången. Inflyttning från mitten av december.

Du bor i natursköna Ursvik och har femton minuter till stadspuls och citykänsla. Din nya fyra på våning fyra tar in gott om ljus till lägenhetens alla rum. Den hemtrevliga ekparketten sträcker sig genom öppna ytor och miljövänliga vitvaror. De två balkongerna ger härliga sommarutrymmen och en känsla av rymd till ditt nya hem.

Vardagsrum och kök

I ditt vardagsrum med fönster i två väderstreck får du plats med den stora soffan för slappa söndagar. När familjen samlas för middagen finns rymligt kök i öppen planlösning, med stilrena inredningsdetaljer från Marbodal. Med de energieffektiva vitvarorna från Electrolux kan du laga mat med gott samvete.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger kan du njuta av umgänge och ensamtid. Den största balkongen ligger intill vardagsrummet och har värmande söderläge och åtta kvadratmeter för det stora utebordet. Den mindre balkongen i ett av sovrummen passar utmärkt när du vill smita ut och njuta av kvällssolen medan familjen sover.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når du även det största sovrummet. Här finns 14 kvadratmeter vilket enkelt rymmer stor dubbelsäng och nattygsbord. Skjutdörrsgarderoben bjuder på stilrent dolda förvaringsmöjligheter för kläder och prylar.

Sovrum 2 och 3

Familjens minsta sovrum har åtta kvadratmeter för säng och skrivbord, samt egen garderob praktiskt placerad i hörnet. Det andra rummet ligger vägg i vägg och har hemmets lyxigaste läge med egen utgång till balkongen.

Badrum och gästtoalett

Familjens nya hem har två toaletter. Det stora badrummet har badkar och tvättmaskin med torktumlare. Kläderna viks på snygg bänkskiva som dessutom döljer vitvarorna på stilrent sätt. Gästtoaletten ligger intill hallen och har WC och handfat. Båda rummen har helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

Här har du en hall på 12 kvadratmeter. Den praktiska planlösningen ger plats för kapphyllan och skoställ, med plats över för inredningsdetaljer. Här har du även garderob och städskåp.

Hemfakta

Bostad
31301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Månadsavgift
4 776 kr
Pris per m²
55 989 kr
Pris
5 095 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet