Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31204, 3 Rum, 80 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Stort kök i trea med balkong

Du bor i naturskönt och citynära kvarter. En ljummen julikväll får hela familjen plats för middagsförberedelserna i det rymliga köket, maten avnjuts bäst på den soliga balkongen.

Du bor nära mängder av picknickplatser och löpspår. Ditt nya hem har 80 kvadratmeter ekparkett med stora fönster och spatiösa ytor. I det stilrena köket tillagas maten med gott samvete tack vare de energismarta vitvarorna. Balkongen i söderläge mäter åtta kvadratmeter för växtlighet och solstolar.

Kök och vardagsrum

Här har du sociala ytor på 36 kvadratmeter. Den trivsamma rundgången ger ljus och rymd till matlagningen och soffhänget. I vardagsrummet får du enkelt plats med en stor hörnsoffa, matbordet kan du ställa vid köksfönstret. Dina vitvaror är från Electrolux och din köksdesign från Marbodal.

Balkong

Balkongen med industrikänsla har åtta kvadratmeter i snygg betongdesign. Du har genomskinligt balkongräcke som tillåter dig att se ut över kvarteret och goda solchanser från morgon till kväll.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet ligger intill vardagsrummet och har familjens bästa förvaringsmöjligheter. I skjutdörrsgarderoben med inredning från Elfa finns plats för allt från otympliga vinterjackor till oanvända finskor. Det något mindre sovrummet på elva kvadratmeter har mysigt fönster med morgonsol och plats för säng och arbetsbord.

Badrum med tvättmaskin

Ditt badrum har badkaret för vinterkvällarna. Tvätten tar du enkelt tag i med hjälp av din egen tvättmaskin med torktumlare. Den ovanliggande bänkskivan förenklar tvätthanteringen. Rummet är helkaklat med golvklinker.

Hall

Hallen på tio kvadratmeter är inbjudande och praktisk. Bredvid hallgarderoben har du plats för hyllplan och skoställ. Här finns städskåpet till storstädningen.

Hemfakta

Bostad
31204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet