Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31103, 3 Rum, 70 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Yteffektiv trea med smarta lösningar

Ditt välplanerade hem har klimatsmarta vitvaror och snygga förvaringslösningar. Den rymliga balkongen bjuder på härligt extrautrymme under sommarhalvåret.

För matfantasten finns här ett öppet och energisnålt kök där maten tillagas med utsikt över grönska och kvartershus. Du finner skjutdörrsgarderob som bjuder på snyggt dold förvaring i det stora sovrummet och din egen tvättmaskin med arbetsbänk. På balkongen i österläge ackompanjeras frukosten med värmande sol och fin utsikt. Du bor nära stadsliv och naturområden.

Vardagsrum och kök

Efter middagen väntar gästerna i vardagsrummet med plats för det spatiösa matbordet. Matresterna kan ni dela upp i matlådor och förvara i kyl eller frys i full höjd. Med kökets rundgång är det enkelt att servera efterrätten och på kökets arbetsbänkar fixar du den festliga uppläggningen. Ditt kök bjuder även på stilren design från Marbodal och vitvaror från Electrolux.

Balkong

På din balkong med morgonsol är det enkelt att trivas med eller utan sällskap. Du kan duka upp ensamfrukosten och läsa morgontidningen medan kvarteret vaknar eller bjuda hem vänner till helgbrunch. På åtta kvadratmeter får du plats med både bord och vilstol.

Sovrum 1 och 2

När det är dags att stuva in vinterkläderna förvaras de enkelt i din stora garderobsvägg med skjutdörrar. I ditt största sovrum finner du 13 kvadratmeter där du får plats med dubbelsäng och nattygsbord. Det minska sovrummet mäter elva kvadratmeter och har två praktiska garderober som förvaring.

Badrum med tvättmaskin

Tvättmaskin och torktumlare är energisnåla. Ditt ekologiska badrum har väggar med helkakel och golv med klinker. På den snygga bänkskivan ovanför vitvarorna kan du sortera kläderna eller göra plats för mysiga inredningsdetaljer.

Hall

Direkt när du kommer in i ditt nya hem möts du av ytsmart hall med garderob och städskåp. Du har enkelt plats med krokar och hatthylla.

Hemfakta

Bostad
31103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
3
Storlek
70 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet