Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31102, 2 Rum, 57 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Praktisk tvåa med öppen planlösning

I din nya tvåa kan du trivas året runt. På balkongen kan du njuta av eftermiddagssolen med kaffet i handen och i det öppna vardagsrummet med kök anordnar du filmkvällen.

Den öppna planlösningen ger ytterligare rymd till dina 58 kvadratmeter och gör att hemmet känns stora än sina två rum. På balkongen i västerläge njuter du av sol långt in på eftermiddagen och när vi går mot mörkare tider kan du smita ner till den närliggande relaxavdelningen, eller skapa egna möjligheter till avkoppling i badrummet med badkar. Endast en kvart från city finner du ditt nya kvarter med trivsamma promenadstråk och motionsspår.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet får du plats med både soffa och matbord och i köket kan du laga mat med flera assisterande kockar. I köket med rundgång tar du dig med lätthet från kokkärl till middagsbord. Köksdesignen kommer från Marbodal och de energieffektiva vitvarorna från Electrolux.

Balkong

På balkongen ackompanjeras de tidiga middagarna med värmande sol. Med åtta kvadratmeter har du plats för utebord och stolar. Den stilrena betongdesignen kan d bryta av med ljuslyktor och växtlighet.

Sovrum

Ditt nya sovrum ligger längst in i lägenheten och ger att plats att dra sig tillbaka i. Det välplanerade rummet har stilren skjutdörrsgarderob och 14 kvadratmeter för säng och bord.

Badrum med tvättmaskin

I ditt nya badrum har du helkaklade väggar och golvklinker. Här kan du skapa din egen relaxavdelning med tända ljus och härligt bubbelbad. Med din egen tvättmaskin och torktumlare slipper du springa ner till tvättstugan.

Hall

För klädfantasten bjuder hallen på förvaring i praktisk garderob. Du har även väggytor för kapphyllan och golvplats för skostället.

Hemfakta

Bostad
31102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
2
Storlek
57 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet