Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31003, 3 Rum, 69 m²

1 planerad visning

Uteplats på elva kvadratmeter ger sommarens favoritplats

För den växtintresserade ger uteplatsen ett utmärkt utrymme för odling och växtexperiment. Här har du dessutom gott om plats för flera vänner när det är dags för den gemensamma middagen.

Den härliga uteplatsen ger rymd och ljus till din öppna trea. Under mörka vinterkvällar njuter du av spatiösa allmänutrymmen i vardagsrummet och ett härligt kök där du får plats med flera kockar. Du har genomgående smarta förvaringslösningar och snygga materialval. Precis utanför din port finns naturområden med promenadspår och förbindelser till innerstan.

Vardagsrum och kök

Du får plats med soffan i vardagsrummet och matbordet i köket. Med stora fönster i två väderstreck finns här gott om ljus. Ditt Marbodalkök har stora arbetsytor för den gemensamma matlagningen och du undviker onödig energitillgång med dina energisnåla vitvaror från Electrolux.

Uteplats

Tack vare uteplatsens långsmala design finns plats för långbord och solstol. Här finns elva kvadratmeter i stilren betongdesign med utsikt för grannhus och upplysta gång- och cykelstråk.

Sovrum 1 och 2

Ditt största sovrum har snygga förvaringslösningar från Elfa i den spatiösa garderoben med skjutdörrar. Här har du plats för alla favoritkläder utan att behöva kompromissa och golvyta för stor dubbelsäng. Det mindre sovrummet har två garderober och bra plats för säng eller kontorsbord.

Badrum med tvättmaskin

I ditt lättstädade badrum med helkaklade väggar och golvklinker blir städdagen snabbt avklarad. Tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagen och den eleganta arbetsbänken får belysning från spotlights. Badkaret är en trivsam detalj en mörk novemberkväll.

Hall

Första intrycket av hemmet ges av trivsam hall med garderob och städskåp. Här får du plats med alla ytterkläder och har plats över för snygga inredningsdetaljer.

Hemfakta

Bostad
31003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 6
Antal rum
3
Storlek
69 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet