Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31001, 3 Rum, 80 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Lev miljövänligt i citynära och pittoreskt kvarter

I din nya trea har du en balkong som vetter mot småstadsliv och grönska. Du bor med naturen som granne men tar dig till stadspulsen på en kvart. Med vitvaror snälla mot både plånbok och natur.

I ditt rymliga och ekologiska kök får du plats med flera vänner för middagsförberedelsen. Maten tillagas med utsikten från köksfönstret som sällskap. Vidare in i ditt nya hem har du ett öppet vardagsrum där du finner utgången till balkongen i söderläge. När du inte spenderar lata dagar på den soliga balkongen så kan du bege dig ut för en picknick i Urviks många naturområden.

Vardagsrum och kök

I kök och vardagsrum har du trivsam rundgång som gör att du enkelt tar dig från kökets grytor till middagsbordet när maten ska serveras. Du har stora fönster för ljusinsläpp och snygga spotlights som lyser upp ditt kök under mörka kvällar. Skåp och luckor har smakfull design från Marbodal.

Balkong

När du har gäster under sommarhalvåret finns åtta kvadratmeter på balkongen att möblera med utebord och stolar. Lugna lördagar ger balkongens trivsamma söderläge värmande sol till solstolen.

Sovrum 1 och 2

I ditt nya hem finns två mysiga sovrum. Det större har 14 kvadratmeter för dubbelsäng och nattygsbord och det mindre har 11 kvadratmeter för skrivbord eller sängar. I ditt största sovrum har du en rymlig skjutdörrsgarderob som ligger kamouflerad längsmed kortsidan.

Badrum med tvättmaskin

I ditt nya badrum låter du tvättmaskinen gå medan du tar ett mysigt bad. Ovanför de energisnåla vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som du lyser upp med spotlights när det är dags för vikning och sortering. Ditt badrum har helkaklade väggar och golvklinker.

Hall

Du hänger in gästernas kläder i stor hall på tio kvadratmeter. Här finns plats för krokar och hyllor samt en extra garderob. Du finner även hemmets städskåp i hallen.

Hemfakta

Bostad
31001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet