Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

30901, 3 Rum, 79 m²

1 planerad visning

Påta i rabatterna på solig uteplats

Inflyttning nu i december. Denna gaveltrea ger härligt ljusinsläpp och stor uteplats i söderläge. Hemmets sociala del har en öppen planlösning och sedan väntar två rymliga sovrum för egentid.

I mysiga Ursvik tar du cykeln till allt från naturreservat till shoppingcentrum. För hemmakvällar har du en välplanerad trea med charmig ekparkett och stora fönster. Din uteplats ger ljus och rymd till den ytsmarta lägenheten. I det moderna köket lagas maten energisnålt.

Vardagsrum och kök

Du har fönster mot väster och söder och vackert ljusinsläpp i dina sociala rum. Vardagsrum och kök mäter 36 kvadratmeter och den smarta planlösningen ger gott om plats för soffan och matbordet. Den öppna designen gör att du enkelt tar dig från matbord till arbetsytor när middagen ska serveras i det klimatsmarta köket. Här har du köksdesign från Marbodal och generös kyl och frys i full höjd.

Uteplats

Det trivsamma söderläget ger goda solchanser från morgon till kväll. Riktad något till väst har du framför allt underbar kvällssol att njuta av på din nya uteplats. På 11 kvadratmeter behöver på inte kompromissa med utemöblerna, här får solstolarna och utebordet enkelt plats.

Sovrum 1 och 2

I det största sovrummet med plats för dubbelsäng kan du kura ned dig och betrakta ditt nya kvarter från fönstret i söderläge. Du har en rymlig garderobsvägg med inredning från Elfa som är snyggt dold bakom skjutdörrarna. Det mindre sovrum har elva kvadratmeter för arbetshörnan eller barnsängen. Med fönster mot grannskap och frodiga träd finns här ett trivsamt rum att dra sig tillbaka i.

Badrum med tvättmaskin

I ditt badrum njuter du av din egen tvättmaskin och torktumlare. Här kan du ta ett härligt bad medan du väntar på att kläderna ska bli rena. När tvätten är klar viker du den på den smakfulla arbetsbänken. Du har lättskött och stilren design med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall

Ytterkläderna hänger du vid utrymmet direkt till höger där det finns plats för kapphylla och skoställ. I din nya hall har du dessutom en garderob och ett städskåp.

Hemfakta

Bostad
30901
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 6
Antal rum
3
Storlek
79 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet