Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21304, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Med två balkonger i trivsamma Ursvik

Inflyttningsklar fyra med två balkonger. Läget på fjärde våningen förser hemmet med mycket ljus och här bor du med sociala ytor att umgås på.

När det är mörkt och kallt finns här en ljus och öppen fyra att komma hem till. På sommaren njuter du av en stor balkong i söderläge och en mindre med härlig morgonsol för kaffet. Ditt nya hem har genomgående snygga förvaringslösningar och miljövänliga vitvaror. Du tar dig enkelt till Sundbyberg eller Kista, när du inte strosar runt i kvarterets skogar och promenadstråk.

Vardagsrum och kök

Det ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck har plats för den stora soffan. Ditt snygga Marbodalkök har klimatsmarta vitvaror och stilrena bänkskivor som ger bra yta för hackande och matordnande. Efter middagen sparas matlådorna i den rymliga fullhöjdskylen.

Balkong 1 och 2

Den största balkongen når du från vardagsrummet. Med åtta kvadratmeter i trivsamt söderläge bjuder du gärna hem fem eller sex vänner att avnjuta en lyxig middag med utsikt. På våning fem får du bra solchanser till blommorna och klängväxten. Den mindre balkongen på fem kvadratmeter ligger i sovrum två och har mysig morgonsol.

Sovrum 1

Ditt största sovrum mäter 14 kvadratmeter och har rymlig skjutdörrsgarderob med praktiska inredningslösningar från Elfa. Här får du plats med stora vinterjackor och dubbelsängen.

Badrum och gästtoalett

Med två toaletter blir vardagen lite enklare. I din mindre har du WC och handfat och i din större har du ett mysigt badkar. I det stora rummet kan du sortera tvätten på stilfull arbetsbänk, under vilken du har din egen tvättmaskin med torktumlare. Rummen är helkaklade med klinkergolv.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två har du tio kvadratmeter för säng och skrivbord. MEd din egen utgång till balkongen får du ett ljust och lyxigt sovrum. Det minsta sovrummet har åtta kvadratmeter och egen garderob.

Hall

Den rymliga hallen har plats för praktiska krokar och hyllor och snygga inredningsdetaljer. Du har även en extra garderob och städskåpet för storstädningen.

Hemfakta

Bostad
21304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Månadsavgift
4 776 kr
Pris per m²
52 692 kr
Pris
4 795 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet