Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21303, 2 Rum, 58 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Spatiös balkong med utsikt över naturskönt kvarter

Du bor med närhet till skogar och naturreservat i din öppna tvåa. Från lägenhetens alla rum är ljuset påtagligt och din mysiga balkong ger den perfekta platsen för en lugn söndagsmorgon.

På balkongen i österläge kan du ta kaffet i morgonsolen och i ditt stora vardagsrum kan du anordna filmkvällen. Din nya tvåa på våning fyra är ljus och välplanerad med massa smarta lösningar. Det finns snyggt dold förvaring i sovrummet och energieffektiva lösningar i kök och badrum. Du bor i Stockholms gröna hörn med stadsliv och puls på bekvämt avstånd.

Vardagsrum och kök

Det vackra vardagsrummet har ekparkett som går igenom hemmet. Du har goda utrymmen för en stor hörnsoffa och ett spatiöst matbord. Ditt kök har design från Marbodal som i stilrent manér ger dig möjlighet att inreda efter smak. Dina energisnåla vitvaror från Electrolux och de praktiska förvaringslösningarna i kyl och frys i full höjd ger ett kök att vara stolt över.

Balkong

Du bor högt upp och får fin morgonsol på din balkong på åtta kvadratmeter. Här får du plats med flera vänner för sensommarmiddagen med utsikt.

Sovrum

Över hela kortsidan finns garderober med snygga skjutdörrar som döljer ovikta kläder och lådor. Ditt sovrum på 14 kvadratmeter har bra plats för en stor säng och tack vare skjutdörrarna finns även utrymme för en liten arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

I det helkaklade badrummet har du vinterkvällarnas badkar och praktisk tvättmaskin med torktumlare. På maskineriets arbetsbänk sorteras tvätten enkelt och när du har besök kan du ställa fram doftljuset på ytan. Klinkergolvet är hemtrevligt och lättstädat.

Hall

Vid din entré finns garderob och städskåp. För shoppingfantasten med många kappor finns dessutom plats för jackhyllan.

Hemfakta

Bostad
21303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 6
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet