Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21302, 2 Rum, 58 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

På femte våningen med kvällssol

I denna välplanerade tvåa finns gott om yta för dina festliga tillställningar. Med stora fönster i två väderstreck och en underbart rymlig balkong i västerläge där du kan njuta av solnedgången.

I vardagsrum och kök har du 30 kvadratmeter för den lyxiga lördagsmiddagen och dess förberedelser. Det är enkelt att trivas sommar som vinter i dina härliga ytor inomhus och utomhus. En ruggig decemberkväll har du ditt härliga badkar och rofyllt sovrum. I omgivande kvarteret finns utbredda skogspartier och mysiga kvarterskaféer, med lagom avstånd till stadspulsen.

Vardagsrum och kök

I det spatiösa vardagsrummet får stora soffan och det tillhörande soffbordet enkelt plats. Matbordet har en utmärkt plats vid det stora fönstret i köket. I ditt stilfulla Marbodalkök har du en avlång arbetsbänk där det finns plats för middagssällskapets hjälp när det krånglar med matlagningen. Dina vitvaror från Electrolux är både miljösnälla och snygga.

Balkong

Balkongen gör att ditt nya hem känns betydligt större än sina två rum. Med åtta kvadratmeter blir det som ett extrarum under sommaren, där du kan njuta av en vidsträckt utsikt från näst högsta våningen.

Sovrum

I ditt rofyllda sovrum njuter du av utsikten över gångstråk och fina grannhus. Den stora skjutdörrsgarderoben har plats för både välanvända och oanvända kläderna. Rummet har plats för rymlig säng och yteffektiv arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

Här slänger du in tvätten medan du tar ett välbehövligt bad. Du har tvättmaskin och torktumlare, båda med smart bänkskiva ovanför. Ditt badrum har vackert helkaklade väggar och lättstädat klinkergolv.

Hall

I den inbjudande och välplanerade hallen har du en garderob för att stuffa undan jackor och väskor. Här finns dessutom gott om plats för kapphylla och golvyta för skorna.

Hemfakta

Bostad
21302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 6
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet