Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21301, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Citynära hem med två balkonger

Inflyttningsklar fyra högt upp med två härliga balkonger. Här bor du med sociala ytor inne och ute samt tre rymliga sovrum. Och i närområden finns flera skolor och aktiv natur.

I mysiga Ursvik lever du endast femton minuter från stadspulsen. Din nya fyra har det bästa av två världar, med lugna sovrum och festliga allrum ute och inne. Ditt moderna hem har hemtrevlig ekparkett och toppmoderna vitvaror som drar minimalt med energi. På våning fyra är ljuset och utsikten påtaglig från alla rum.

Vardagsrum och kök

För slappa dagar framför TV: n får du plats med en stor soffa i ditt rymliga vardagsrum. I köket har du snygga inredningsdetaljer från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux. Den öppna planlösningen med rundgång gör det enkelt att servera maten som du och familjen med fördel tillagar tillsammans i det stora köket.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger slipper du kompromissa. För solälskaren finns den rymliga balkongen på åtta kvadratmeter med soligt söderläge. Den mindre balkongen ligger i anslutning till sovrum två och har härlig kvällssol för ett glas vin eller två.

Sovrum 1

I ditt största sovrum har du snyggt dold förvaring i garderobsväggen med skjutdörrar. När du har packat in alla kläder och vinterjackor har du 14 kvadratmeter att möblera med både säng och bord.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg vid entrén finner du de andra två sovrummen. I det mindre på åtta kvadratmeter finns en praktisk garderob och plats för extrasängen. Vid fönstret kan du skapa arbetshörnan och låta den lummiga utsikten hjälpa jobbkreativiteten. I hemmets lyxigaste sovrum kan du smita ut på balkongen innan någon har vaknat och njuta av lugnet.

Badrum och gästtoalett

Här lever du med ett stort badrum och en mindre gästtoalett så när du vill ta ett långt bad slipper du köbildningen och stressen. I det större badrummet har du praktisk tvättmaskin med torktumlare. Kläderna viker du på den ovanliggande bänkskivan. Båda rummen har helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

Här har du en rymlig hall. På tolv kvadratmeter har du plats för kapphyllan och skoställ, med plats över för helkroppsspegeln. Här har du även garderob och städskåp.

Hemfakta

Bostad
21301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Månadsavgift
4 776 kr
Pris per m²
55 989 kr
Pris
5 095 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet