Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21204, 3 Rum, 80 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Familjens nya hem med balkong i söderläge

Det härliga söderläget ger solsken och värme till sommarmiddagen. I det energisnåla och rymliga köket förbereder du enkelt maten tillsammans med familjen.

På vintern bor du minuter från skidspår och vinterpromenader och under hösten kan du iscensätta äventyrliga lekar i skogspartierna. När du inte spenderar lediga dagar på relaxavdelningen i kvarteret kan du tappa upp ett bad i ditt badrum med tvättmaskin. På den stora balkongen finns gott om sol för odling.

Vardagsrum och kök

I ditt vardagsrum och kök har du hemtrevlig rundgång. Med spatiösa fönster i söder- och österläge får du vackert ljus till soffplatsen. I köket med design Marbodal kan du och vännerna dela upp er i matlag och överraska familjen med en festmåltid. De miljövänliga vitvarorna är från Electrolux.

Balkong

Balkongen i söderläge är på åtta kvadratmeter. Den vetter mot grannskap och grönområden och har underbart ljusinsläpp.

Sovrum 1 och 2

Du har ett stort sovrum på 14 kvadratmeter och ett mindre på elva. Det större har fönster i soligt läge och skjutdörrsgarderob för klädsamlingen. I det något mindre har du elva kvadratmeter att möblera med byrålåda och skrivbord. För nyblivna familjen blir det en utmärkt barnkammare med närhet till badrummet.

Badrum med tvättmaskin

På de vackert helkaklade väggarna och klinkergolvet tvättas spill och smuts enkelt bort. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren viks den rena tvätten på arbetsbänken.

Hall

I den rymliga hallen hänger ni upp ytterkläderna i garderoben eller på kapphyllan. Skornas snöslask städar ni enkelt bort från hallgolvet med redskapen från städskåpet precis intill.

Hemfakta

Bostad
21204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet