Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21203, 3 Rum, 70 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Ytsmart och miljösnäll trea

Miljövänliga alternativ och praktisk planlösning ger ett lättmöblerat och medvetet hem. Balkongen i österläge är perfekt för den mysiga brunchen med vännerna. Inflyttningsklart i november 2019.

Från din hall öppnar vardagsrummet upp sig och släpper in härligt ljus. Från de öppna ytorna går du vidare till balkongen där du och vännen kan ta en kaffe och betrakta av utsikten över grannskap och trädkronor. Mysfikan tillagas på det ekologiska kökets många arbetsytor. När du ska på utflykt finns naturreservat och löpspår runt knuten.

Vardagsrum och kök

När det är dags för påfyllning av mat eller dryck tar du dig enkelt från matbord till kök. Den trivsamma rundgången ger även ljus och rymd till de mysiga gemenskapsytorna. I ditt Marbodalkök har du skåp och luckor i smakfull design och energisnåla vitvaror från Electrolux. I vardagsrummet har du bra plats för soffa och soffbord.

Balkong

Balkongen på åtta kvadratmeter har spännande industriell betongdesignen. Du kan ge den ett mjukare intryck med växter och naturfärger eller förstärka det med minimalistiska utemöbler, här är det enkelt att fixa sommarens bästa uteplats.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen bjuder på smart förvaring för prylfantasten och shoppingälskaren. I ditt största sovrum på 14 kvadratmeter är förvaringen stilrent dold av skjutdörrarna. Båda rummen har plats för säng och nattygsbord.

Badrum med tvättmaskin

Ovanför den energisnåla tvättmaskinen med torktumlare viker du kläderna på bänkskiva i snygg design. Ditt nya badrum har helkaklade väggar och golvklinker. I badkaret kan du skapa söndagens egen relaxavdelning.

Hall

I din inbjudande hall finns garderob och städskåp. Till vänster har du en utmärkt plats för skohylla och jackkrokar.

Hemfakta

Bostad
21203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
3
Storlek
70 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet