Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21202, 2 Rum, 57 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Njut av kvällsmackan på balkongen i västerläge

Inflyttningsklar tvåa med allt du behöver för en skön vardag. Kryp ner i utesoffan på din balkong i västerläge och njut av utsikten över gröna kvarter.

När du inte spenderar långa dagar på balkongen lever du i en öppen tvåa med miljövänliga lösningar och sociala ytor. Du bjuder enkelt på fest i det rymliga vardagsrummet och när det är dags att sova kryper du in i det mysiga sovrummet med garderobsvägg. Att ta sig från Ursvik är lätt, med goda förbindelser till buss och inom kort tvärbanan. Vill du stanna i kvarteret har du naturreservat och närservice runt hörnet.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet har du praktisk planlösning för en rymlig soffa och vid kökets stora fönster passar middagsbordet perfekt. Kökets stilrena vitvaror kommer från Electrolux och är miljösnälla. Den smakfulla designen kommer från Marbodal.

Balkong

Låt kreativiteten flöda på din nya balkong och inred med mattor och växtlighet. Härifrån ser du när middagsgästerna kommer medan du dukar bordet och har åtta kvadratmeter att fylla med utemöbler eller solstolar.

Sovrum

Sovrummet finner du längst in i lägenheten vilket ger en lugn plats att dra sig undan till. I garderobsväggen har du utrymmen för shoppingfynd och urväxta kläder. De praktiska skjutdörrarna ger golvyta för dubbelsängen och den lilla arbetshörnan.

Badrum med tvättmaskin

Din vardag blir lite enklare med egen tvättmaskin. Här har du dessutom torktumlare och en arbetsbänk för tvätthanteringen. Med det mysiga badkaret och de helkaklade väggarna finns ett badrum att trivas i. Klinkergolvet är lättstädad och smakfullt.

Hall

Den ytsmarta hallen har väggytor för kappkrokar och golvyta för skostället. Här har du dessutom en garderob.

Hemfakta

Bostad
21202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
2
Storlek
57 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet