Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21201, 4 Rum, 91 m²

1 planerad visning

Familjevänliga fyran med solig balkong

Familjevänlig fyra med flexibelt tillträde. Här bor du med öppna ytor för sociala tillfällen och smarta lösningar för förvaring och vardag. Från den rymliga balkongen i söderläge ser du ut över skog och grannhusen.

På 91 kvadratmeter har du ett utmärkt hem för den stora familjen. I de trivsamma sovrummen finns skjutdörrsgarderob och smart förvaring och på balkongen får alla familjemedlemmar plats för sensommarmiddagen. Ditt hem har låg energitillgång tack vare de energismarta vitvarorna i kök och badrum. Det barnvänliga kvarteret bjuder på skogar för äventyrslekar och närhet till förskolor och parker.

Vardagsrum och kök

I vardagsrum och kök finns ljus rundgång som ger öppna ytor för middagar och matlagning. Det ekologiska Marbodalköket har spatiös arbetsyta och bra förvaring för matlådorna i rymlig kyl och frys. I vardagsrummet har ni det perfekta hörnet för den stora hörnsoffan.

Balkong

Med sina åtta kvadratmeter är din nya balkong perfekt för härliga stunder i solen. På betonggolvet får du plats med fina mattor och spatiöst middagsbord för släktmiddagen.

Sovrum 1

Familjens största sovrum hittar du bredvid vardagsrummet. I garderoben med skjutdörrar kan du gömma julklappar och hänga upp finklänningarna. Med plats för dubbelsäng och nattygsbord.

Sovrum 2 och 3

Från hallen når du ytterligare två sovrum på åtta respektive tio kvadratmeter. I det minsta rummet har du en garderob vilket gör att den passar perfekt som gästrum med extra förvaring eller barnkammare. I det större har du plats för säng och byrålådor.

Badrum och gästtoalett

Nu slipper familjen morgonstress med två toaletter. I det större badrummet har du ett mysigt badkar att krypa ner i när du behöver en lugn stund. Här finns även energisnål tvättmaskin och torktumlare med snygg bänkskiva. Rummen är helkaklade med klinkergolv.

Hall

I den rymliga hallen förvarar du enkelt alla vinterjackor och otympliga kängor. Du har en garderob och ett städskåp samt väggplats för hyllor och krokar.

Hemfakta

Bostad
21201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet