Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21103, 3 Rum, 70 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Välplanerat och ljus trea med rymlig balkong

I din ytsmarta trea har du smarta lösningar och goda förvaringsmöjligheter. Din lägenhet är socialt planerad med härliga gemenskapsytor, både inne och ute. Inflyttningsklart från november 2019.

För gourmanden finns ett öppet kök där du enkelt att laga mat med flera vänner. På balkongen i österläge har du sommarens trevligaste frukostplats, när du inte beger dig ut i natursköna Ursvik för en brunchpicknick. Din nya trea är snäll mot miljön och har snygg förvaring i dolda skjutdörrsgarderoben i det största sovrummet.

Vardagsrum och kök

Efter middagen kan gästerna vänta vid matbordet medan ni förvarar matresterna i kylen i full höjd. Kökets rundgång gör det enkelt att servera desserten och de rymliga arbetsbänkarna gör det enkelt att fixa uppläggningen. Köksluckor och skåp har snygg design från Marbodal. I vardagsrummet finns plats för både soffa och soffbord.

Balkong

Den lugna söndagsmorgonen läser du morgontidningen på balkongen i österläge medan solen går upp över kvarteret. Du har åtta mysiga kvadratmeter i smakfull betongdesign att inreda med allt från växter till solstolar.

Sovrum 1 och 2

De nyköpta kläderna från Mall of Scandinavia förvarar du i det största sovrummets skjutdörrsgarderob. Ditt stora sovrum på 13 kvadratmeter vetter mot grannhus och grönska. Det mindre sovrummet på elva kvadratmeter har två praktiska garderober och plats för säng och arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

Dina väggar är helkaklade och golvet har lättskötta klinkerplattor. I ditt nya badrum har du ett praktisk och mysigt rum med badkar och tvättmaskin med torktumlare. Tvättmaskin och torktumlare är dessutom utrustade med snygg bänkskiva för sortering och inredning.

Hall

Gästerna välkomnas i ytsmart hall med enkel entré till hemmets alla rum. Deras ytterkläder hängs i garderoben eller på väggen med plats för krokar och hyllor.

Hemfakta

Bostad
21103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
3
Storlek
70 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet