Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21101, 4 Rum, 91 m²

1 planerad visning

Familjens sociala hem med balkong i söderläge

Ditt praktiska och ekologiska hem har rymliga gemensamma ytor för familjekvällar och bjudningar. Den trevliga balkongen har härlig kvällssol för sensommarmiddagarna.

Ditt nya kvarter är lugnt och harmoniskt med krokiga gator som snart kommer att fyllas med gårdsbutiker och caféer. Ditt nya hem är luftigt och välplanerat, med två toaletter och egen tvättmaskin. Från balkongen ser du ut över ditt nya kvarter och kan med lugn i sinnet planera morgondagens utflykter.

Vardagsrum och kök

För den prestigefyllda spelkvällen har ni ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för stora soffan. När det är dags för bjudning tillagas maten i smakfullt kök från Marbodal. De miljösmarta vitvarorna från Electrolux är snälla mot både klimat och plånbok.

Balkong

Här kan du påta i rabatter eller bjuda hem vännerna på ett glas vin. Den härliga balkongen har åtta kvadratmeter och vetter mot sydväst vilket ger mysig kvällssol under sommarhalvåret.

Sovrum 1

Familjens största sovrum finner du i anslutning till vardagsrummet. Det har fönster i söderläge och praktisk skjutdörrsgarderob för förvaring av skjortor och kavajer. I ditt nya sovrum har du plats att kura ned dig i en stor dubbelsäng på kvällskvisten.

Sovrum 2 och 3

Det mindre sovrummen är på åtta respektive tio kvadratmeter. De är placerade vägg i vägg och har båda fönster mot grannskap och frodiga grönområden. Det minsta rummet har en garderob och plats med gästsängen eller skrivbordet. I det större får du plats med dubbelsäng.

Badrum och gästtoalett

Ditt stora badrum har tvättmaskin och torktumlare med en arbetsskiva där du kan sortera smutstvätten. I badkaret finner du en stund för lugn och ro och extratoaletten motverkar köbildningen på morgonen. Båda rummen är helkaklade med golvklinker.

Hall

I hallen får hela familjen plats med ytterkläderna i de två garderoberna. Här finns dessutom plats för kapphylla och skoställ.

Hemfakta

Bostad
21101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet