Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21003, 3 Rum, 69 m²

1 planerad visning

Hem med uteplats i levande kvarter

I din nya trea bor du på en höjd som blickar ut över spännande arkitektur och lummigt grannskap. På uteplatsen ryms många goda vänner för sommarens AWs och middagar.

Smyg ut på uteplatsen och ta en kopp kaffe innan din partner har vaknat eller påta i blomrabatterna en solig söndag, i ditt nya hem är det enkelt att trivas med eller utan umgänge. Du finner genomgående smarta förvaringslösningar och snygga materialval i öppen och yteffektiv trea. Precis utanför porten finns naturområden med promenadspår och kommunikationer till innerstan.

Vardagsrum och kök

Din rymliga soffa kan du enkelt få plats med i vardagsrummet, i köket ställer du middagsbordet. Med fönster i två väderstreck och öppen planläggning når ljuset alla skrymslen och vrår. Marbodalköket har härliga arbetsytor för den gemensamma matlagningen. Onödig energitillgång är inte längre ett problem med dina energisnåla vitvaror från Electrolux.

Uteplats

Uteplatsens långsmala design plats för långbordet såväl som solstolen. Här finns elva kvadratmeter med härlig utsikt och plats att inreda med blommor och utemöbler.

Sovrum 1 och 2

I det största sovrummet har du garderobsvägg med skjutdörrar. Med förvaringslösningar från Elfa får du nu gott om utrymme för favoritkläderna. I rummet får du även plats med dubbelsängen. Det mindre sovrummet har två garderober och bra sängutrymme.

Badrum med tvättmaskin

I ditt badrum med helkaklade väggar och golvklinker blir städdagen snabbt överstökad. Tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagen och den eleganta arbetsbänken får belysning från spotlights.

Hall

Första intrycket av hemmet ges av trivsam hall med garderob och städskåp. Här får du plats med alla ytterkläder och har plats över för snygga inredningsdetaljer.

Hemfakta

Bostad
21003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 6
Antal rum
3
Storlek
69 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet