Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

20902, 3 Rum, 79 m²

1 planerad visning

Rymlig uteplats i naturnära hem

På en 11 kvadratmeters uteplats är det enkelt att göra plats för middagar och spännande odlingsprojekt. Du bor nära både friluftsområden och innerstad i din nya trea.

Du har fönster i två väderstreck och genomgående ekparkett i ditt behagliga hem. Tidiga sommarkvällar kan du smita ut med en kopp te på uteplatsen i söderläge och se hur kvarteret sakta somnar in. När det är dags för bjudning finns goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor och mysiga gemensamma utrymmen inne och ute. Med cykel eller till fots tar det några minuter att nå Ursviks vackra naturområden och busshållplatser till Kista och Sundbyberg.

Vardagsrum och kök

Kök och vardagsrum bjuder tillsammans på 36 kvadratmeter för lugna hemmakvällar med snacks i soffan. Vardagsrummets fönster i två väderstreck ger vackert ljusinsläpp. Köket med design från Marbodal har praktiska arbetsytor där du tillagar du middagen. De ekologiska lösningarna från Electrolux är snälla mot klimatet och i kyl och frys i full höjd finns plats för matlådorna.

Uteplats

Uteplatsen når du från vardagsrummet. Det härliga söderläget ger generöst med sol för klängväxter och lugna helger i solstolen. På denna rymliga uteplats kan du bjuda hem flera goda vänner för sensommarmiddagen.

Sovrum 1 och 2

Ditt största sovrum har utrymme för den stora dubbelsängen med nattygsbord. Din skjutdörrsgarderob har snygga förvaringslösningar från Elfa där du kan hänga upp de nya fynden från Mall of Scandinavia som endast ligger sju minuter bort. Ditt andra sovrum vetter mot kvarter och grönska och har plats för säng och litet kontorsbord.

Badrum med tvättmaskin

En kulen höstnatt värmer du upp dig i det trivsamma badkaret. I ditt nya badrum slipper du stressa med tvättider nu när du har din egen tvättmaskin och tillhörande torktumlare, båda med smakfull bänkskiva för klädsorteringen. Med helkaklade väggar och klinkergolv har du ett stilrent och lättstädat badrum.

Hall

I din hall hänger du upp jackor och rockar på kapphyllan. När det är bjudning finns ytterligare förvaring i hallgarderoben. I din entré finns också städskåpet när det är dags för vårstädning.

Hemfakta

Bostad
20902
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
9 av 6
Antal rum
3
Storlek
79 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet