Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11401, 4 Rum, 107 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Terrass med utsikt över stadens gröna hörn

Ljuset är påtagligt från alla rum i din rymliga fyra med gavelläge. Din terrass mäter hela 24 kvadratmeter och passar utmärkt för sommarens grillkvällar.

Här bor du högst upp i huset i trivsamma Ursvik. Du promenerar till naturreservat och bussförbindelser på några minuter och i ditt kvarter finns snart en levande stadsdel med caféer och butiker. Ditt hem bjuder på härliga sociala utrymmen sommar som vinter och klimatsmarta lösningar för den miljömedvetne.

Vardagsrum och kök

Kök och vardagsrum i öppen planlösning som tillsammans mäter 40 kvadratmeter. Här finns gott om plats för din spatiösa hörnsoffa och matbordet. Dina stora fönster i två väderstreck ger härligt ljusinsläpp till lördagarnas slappa dagar i soffan. Härifrån når du även terrassen.

Terrass

Den underbara terrassen har stilrent trädäck som sträcker sig över 24 kvadratmeter. Du har utsikt över hela kvarteret och dess grönområden men ingen insyn tack vare din höga position. Här får du plats med storslagna sommarfester och lugna hemmadagar.

Sovrum 1

Det största sovrummet på 19 kvadratmeter har många fönster och öppna ytor. Den praktiska klädkammaren har inredning från Elfa och ger utrymme för dubbelsängen och skrivbord.

Sovrum 2 och 3

Det andra sovrummet ligger intill det största och har elva kvadratmeters plats för säng och nattygsbord. Här finner du ytterligare en ytsmart klädkammare. Sovrum tre har två praktiska garderober och mysigt fönster mot terrassen. Det ligger något avskilt och passar därför utmärkt som extrarum.

Badrum och gästtoalett

Dina helkaklade toaletter har lättstädat klinkergolv. I det spatiösa badrummet har du ett litet fönster som ger ljus till helgernas långbad. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva. Den mindre gästtoaletten har handfat och WC.

Hall

I den långa hallkorridoren på 13 kvadratmeter har du plats för konst och krokar. I platsen bredvid de två hallgarderoberna finns utrymme för skostället.

Hemfakta

Bostad
11401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 6
Antal rum
4
Storlek
107 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet