Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11304, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Balkonger i två väderstreck på våning fyra

Inflyttningsklar fyra på fjärde våningen med balkong mot ditt nya kvarter med lummiga cykelstråk och mysig växtlighet. Här bor du med sociala ytor, välplanerade rum och praktiska lösningar.

Under mörka årstider lyser du upp ditt öppna hem med stilrena spotlights. Sommarhalvåret njuter du av ett ljust hem med två balkonger, en större för sociala tillställningar och en mindre med trivsam morgonsol. Du finner genomgående snygga förvaringslösningar och klimatsmarta möjligheter. Med cykelavstånd till friluftsområden och närservice är det enkelt att trivas i Ursvik.

Vardagsrum och kök

I ditt ljusa vardagsrum får du plats med den stora soffan. Med fönster i två väderstreck får du härligt ljusinsläpp till middagen och söndagshänget. I köket finns klimatsmarta vitvaror och smakfull design från Marbodal. Efter middagsbjudningen sparar du matlådorna i den rymliga kylen i full höjd.

Balkong 1 och 2

Från vardagsrummet når du den största balkongen på åtta kvadratmeter. Med trivsamt söderläge på våning fyra njuter du av solen från morgon till kväll. Här finns plats för middagsbordet med sex sittande. Den mindre balkongen ligger i anslutning till sovrum två. Hit smiter du ut innan familjens har vaknat och tar morgonkaffet med solen som sällskap.

Sovrum 1

Det största sovrummet mäter 14 kvadratmeter. I din rymliga skjutdörrsgarderob med smart inredning från Elfa får du plats med de nystrukna skjortorna och fluffiga vinterjackorna. Med plats för dubbelsäng.

Badrum och gästtoalett

De två toaletterna förenklar vardagen. Den mindre med WC och handfat och den större med mysigt badkar. I badrummet kan du dessutom slänga in tvätten på morgonen i din egen tvättmaskin med torktumlare, båda med ovanliggande bänkskiva för avställning. Rummen är helkaklade med klinkergolv.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två har tio kvadratmeter att fylla med säng och skrivbord. Utgången till balkongen ger ett trivsamt och ljust sovrum. Det minsta sovrummet passar utmärkt som arbetsrum eller gästrum, med fönster mot grannskap och grönska.

Hall

I din hall på tolv kvadratmeter får du plats med gästernas ytterkläder i kapphylla och skoställ. Här finns dessutom en extragarderob och städskåp..

Hemfakta

Bostad
11304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Månadsavgift
4 776 kr
Pris per m²
52 692 kr
Pris
4 795 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet