Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11303, 2 Rum, 58 m²

1 planerad visning

Naturvänliga tvåan med balkong

Lev nära skogar och naturreservat i denna öppna tvåa. Naturen är påtaglig från alla rum och på din mysiga balkong tar du morgonkaffet med solen som sällskap.

På balkongen i österläge tar du morgonkaffet på måndagen och i det rymliga vardagsrummet spenderar du slappa söndagar. Din nya tvåa är ljus och ytsmart med gott om smarta lösningar. Här har du dolda förvaringslösningar i skjutdörrsgarderoben och miljövänliga lösningar i kök och badrum. Du bor i citys gröna hörn med motionsspår och naturreservat på bekvämt avstånd.

Vardagsrum och kök

I det spatiösa vardagsrummet njuter du av ekparketten som sträcker sig igenom hemmet. Här har du plats för hörnsoffan, matbordet stället du i det öppna köket. I ditt stilrena Marbodalkök har du gott om plats för middagsförberedelsen med vännerna, matresterna förvarar du i kyl eller frys i full höjd. Med klimatsmarta vitvaror.

Balkong

Din balkong i österläge mäter åtta kvadratmeter. I snygg betongdesign har du en trivsam plats med härlig utsikt från din höga position.

Sovrum

I sovrummet har du garderober som sträcker sig över hela kortsidan av rummet. Med skjutdörrarna har du stilren förvaring med utrymme för shoppingfynden. Du får plats med dubbelsängen.

Badrum med tvättmaskin

I ditt helkaklade badrum har du badkar och tvättmaskin med torktumlare. På arbetsbänken sorterar du enkelt tvätten och när du har gäster finns plats för doftljusen. Det lättstädade klinkergolvet är trivsamt och praktiskt.

Hall

Vid entrén finner du garderob och städskåp. För dig med flertalet kappor finns dessutom plats för jackhyllan.

Hemfakta

Bostad
11303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 6
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet