Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11301, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Lyxiga fyran med två balkonger

Under festliga tillställningar får du och vännerna enkelt plats på den rymliga balkongen i söderläge. Om du vill dra sig undan finns en mindre balkong i anslutning till ett av sovrummen.

I mysiga Ursvik bor du nära shoppingcentrum och storslagen natur. Din nya lägenhet bjuder på lugna utrymmen att dra sig undan till och öppna ytor att ställa till fest på, det bästa av två världar helt enkelt. Det moderna hemmet får en mjuk känsla av ekparketten och den lummiga utsikten som är påtaglig från alla fönster.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har stora fönster i två väderstreck och öppen planlösning till köket. Du får enkelt plats med soffan för slappa dagar framför TV: n och när det är dags att bjuda på middag finns utrymme för matbordet. I ditt miljövänliga kök kan små och stora kockar hjälpa till med maten, med bra förvaringsmöjligheter för matlådorna i den rymliga kylen.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger är det enkelt att finna umgänge och egentid. Den större mäter åtta kvadratmeter och vetter mot grönområden och mysiga kvartershus, med trivsamt söderläge för sol hela dagen. Den mindre balkongen har utgång från ett av sovrummen och mysig kvällssol.

Sovrum 1

Det största sovrummet har dold förvaring i skjutdörrsgarderoben. Den sträcker sig över hela väggen och har gott om plats för shoppingfynden. I ditt nya sovrum har du plats för dubbelsäng och nattygsbord.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen ligger vägg i vägg. Det mindre har praktisk garderob och plats för extrasängen. Vid fönstret kan du ställa skrivbordet och låta den trivsamma utsikten hjälpa kreativiteten. Det andra lyxiga sovrummet har egen utgång till balkongen. Här har du tio kvadratmeter för sängen eller arbetshörnan.

Badrum och gästtoalett

Två toaletter minskar stressen måndag morgon. Er mindre ligger vid hallen och har WC och handfat. I det större badrummet har du härligt badkar och praktisk tvättmaskin med torktumlare. Kläderna viker du på den ovanliggande bänkskivan. Båda rummen har helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

Här har du en rymlig hall. På tolv kvadratmeter har du plats för kapphyllan och skoställ, med plats över för helkroppsspegeln. Här har du även garderob och städskåp.

Hemfakta

Bostad
11301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet