Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11204, 3 Rum, 80 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Familjens nya hem med balkong i söderläge

Balkongens generösa söderläge ger sol och värme till sommarmiddagen. För de större middagarna finns rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det klimatsmarta köket.

Här bor du intill vinterns skidspår och höstens skogspromenadstråk. Din nya trea har en trivsam balkong där hobbyodlaren kan experimentera med tomatplantor och blomrabatter. I de två sovrummen finns goda förvaringsmöjligheter och i badrummet har du tvättmaskin. I Ursvik bor du centralt och naturskönt i ett livligt och harmoniskt kvarter.

Vardagsrum och kök

I vardagsrum och kök finns trivsam rundgång. Vardagsrummet har stora fönster i söder- och österläge och plats för soffan. I det rymliga köket kan du och dina vänner dela upp er i matlag och tillaga en festmåltid. Här finns snygg design från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux.

Balkong

Från vardagsrummet kommer du ut till balkongen i söderläge. Njut av åtta kvadratmeter betongdesign på sommarens nya favoritplats.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger intill hallen och intill vardagsrummet. Det större av dem mäter 14 kvadratmeter och har en spatiös skjutdörrsgarderob i diskret design. I det mindre har du elva kvadratmeter att möblera med säng eller skrivbord. För barnfamiljen passar den utmärkt som barnkammare.

Badrum med tvättmaskin

Ovanför badrummets tvättmaskin och torktumlare viker du med enkelhet den rena tvätten på arbetsbänken. När du tar en bad ser du ut över modernt och mysigt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

I den rymliga hallen hänger ni upp ytterkläderna i garderoben eller på kapphyllan. Skornas snöslask städar ni enkelt bort från hallgolvet med redskapen från städskåpet precis intill.

Hemfakta

Bostad
11204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet