Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11203, 3 Rum, 68 m²

1 planerad visning

Ytsmart och miljövänlig trea

­Fokus på praktiska och miljösmarta lösningar. Denna trivsamma trea har allt du behöver för en enklare vardag – två sovrum med förvaring, helkaklad badrum med tvättmöjligheter och välplanerat kök.

Från hallen kliver du in i vardagsrummet och möts av trivsamt ljusinsläpp från stora fönster. Härifrån går du vidare till balkongen där du och vännen kan ta en kopp kaffe och njuta av utsikten över det natursköna grannskapet. Fika fixar ni på det gröna kökets många arbetsytor. När det är dags för utflykt har ni naturreservat och motionsgårdar några minuter bort.

Vardagsrum och kök

Du tar dig med lätthet från matbordet till köket när det är dags för påfyllning av vin eller mat. Den trivsamma rundgången ger dessutom ljus och luft till dina sociala ytor. Köket har skåp och luckor i stilren design från Marbodal. I vardagsrummet har du bra plats för soffa och fåtölj.

Balkong

Balkongen mäter åtta kvadratmeter. Bryt av mot den industriella betongdesignen med växter och blomkrukor eller förhöj den med inredning och ljussättning på din lättmöblerade balkong.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen bjuder på praktisk förvaring för prylsamlaren och shoppingfantasten. I det större sovrummet på 14 kvadratmeter är förvaringen dessutom dold av stilrena skjutdörrar. Båda rummen har plats för säng och nattygsbord.

Badrum med tvättmaskin

Badrummets tvättmaskin och torktumlare är energisnåla. Ovanför vitvarorna finner du en arbetsbänk där du kan sortera tvätt eller ställa upp doftljusen. Ditt nya badrum har helkaklade väggar och golvklinker.

Hall

Din inbjudande hall har garderob och städskåp. Direkt till vänster finner du en utmärkt plats för skohylla och jackkrokar.

Hemfakta

Bostad
11203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet