Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11202, 2 Rum, 58 m²

1 planerad visning

Hemmet med balkong i kvällssolen

En ljummen sommarkväll spenderas bäst på din nya balkong i västerläge. När det skymmer finner du en välplanerad och öppen tvåa med sociala utrymmen och lugnt sovrum.

Ditt nya hem har luftiga ytor i kök och vardagsrum som inbjuder till många sena kvällar med vännerna. Du lagar mat med gott samvete i det gröna köket och när vädret tillåter kan du ställa upp balkongdörren och lyssna på kvarteret medan du kämpar med gryträtten. Du bor i det naturnära kvarteret Ursvik, i en levande och trivsam stadsdel för boende i alla möjliga åldrar.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har plats med den stora soffan och vid fönstret i det öppna köket passar matbordet perfekt. Tack vare de energisnåla vitvarorna från Electrolux är ditt kök snällt mot både miljö och plånbok. Den smakfulla köksdesignen kommer från Marbodal.

Balkong

På din balkong på våning tre har du utsikt över kvarteret. På åtta kvadratmeter kan du låta kreativiteten flöda och inreda med växtlighet eller ljusslingor när du skapar sommarens favoritplats.

Sovrum

Ditt sovrum ligger längst in i lägenheten för avskildhet och lugn. I garderobsväggen har du utrymmen för skjortorna och finklänningarna. Garderobernas praktiska skjutdörrar ger golvyta för dubbelsängen och den lilla arbetshörnan.

Badrum med tvättmaskin

Vardagen blir enklare med egen tvättmaskin, det är vedertaget. Här har du dessutom torktumlare och en arbetsbänk för tvätthanteringen. Det mysiga badkaret och de helkaklade väggarna ger ett badrum att trivas i. Klinkergolvet är lättstädad och stilrent.

Hall

Den ytsmarta hallen har väggytor för kappkrokar och golvyta för skostället. Här har du dessutom en garderob.

Hemfakta

Bostad
11202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet