Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11201, 4 Rum, 91 m²

1 planerad visning

Rymlig fyra i familjevänligt och levande kvarter

Här finner du mysiga utrymmen för filmkvällarna och härliga ytor för bjudningar. Det högt belägna grannskapet ligger endast minuter från naturupplevelser och stadsförbindelser.

Lediga dagar kan du ta cykeln till naturreservat och shoppingcentrum. När det är dags att spendera en kväll hemmavid finner du rymligt vardagsrum med plats för soffan och en underbar balkong i soligt söderläge. I hall och sovrum har du praktisk förvaring där shoppingfynden får plats.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök har luftig rundgång som ger trivsamma och öppna ytor för middagarna. Maten förbereds med fördel med ett par goda vänner i det spatiösa köket med goda arbetsytor. Designen är från Marbodal och vitvarorna från Electrolux är energisnåla.

Balkong

På den mysiga balkongen i söderläge har du åtta kvadratmeter att möblera med utemöbler och ljuslyktor. När det är dags för bjudning dukar du upp utebordet för sex sittande.

Sovrum 1

Det största sovrummet hittar du längst in i lägenheten intill vardagsrummet. Här finns 14 kvadratmeter för dubbelsängen och arbetshörnan. Kläderna förvarar du i garderobsväggen med skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen ligger intill hallen och är på tio respektive åtta kvadratmeter. I det mindre rummen har du en garderob vilket gör att den passar utmärkt som gästrum med extra förvaring. Fönstren vetter mot det lövrika grannskapet.

Badrum och gästtoalett

Slipp morgonstressen med två toaletter. Det stora badrummet har mysigt badkar och tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva. I det mindre finns WC och handfat. Båda rummen har trivsamt helkaklade väggar och golvklinker.

Hall

Den rymliga hallen är perfekt för stora släktträffar med bra förvaringsmöjligheter i garderob och städskåp. Här finns dessutom golvutrymme för skohyllan och väggutrymme för kapphylla.

Hemfakta

Bostad
11201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet