Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11104, 3 Rum, 80 m²

1 planerad visning

Egen balkong i natursköna Ursvik

Här bor du nära lummig grönska och praktiska stadsförbindelser. Ditt nya hem har en mysig balkong i söderläge och smarta lösningar för miljö och vardag.

I ditt nya kvarter tar du enkelt de trivsamma gång – och cykelstråken till friluftsområden och busstationer. För lugna hemmakvällar finns öppna gemensamma utrymmen för myssoffan och favoritfåtöljen. Balkongen i söderläge bjuder på goda solchanser för blomväxterna och sensommarmiddagen. I köket tillagas maten med klimatvänliga vitvaror.

Vardagsrum och kök

Här finns öppen planlösning och trivsam rundgång. Det miljövänliga köket har plats för flera kockar och bra arbetsytor för hackandet. Får ni någon mat över förvaras den enkelt i fullhöjdskylen. I båda rummen har ni stora fönster som ger trivsamt ljusinsläpp.

Balkong

På balkongen intill vardagsrummet har du åtta kvadratmeter i betongdesign att njuta av. Här har du plats för sex sittande gäster och har fortfarande plats över för inredningsdetaljer och växtlighet.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummen har utmärkt förvaring. I det större har du en hel garderobsvägg att njuta av, utrustad med skjutdörrar för att skapa golvyta för dubbelsängen. Det mindre sovrummet på elva kvadratmeter har två garderober och passar utmärkt som extrarum eller arbetshörna.

Badrum med tvättmaskin

I ditt nya badrum med tvättmaskin och torktumlare slipper du stressen med tvättider. Här har du dessutom en arbetsbänk som passar för vikning och sortering. Ditt helkaklade badrum har badkar och lättskött klinkergolv.

Hall

Den välkomnande hallen har bra utrymmen för kapphylla och skoställ. Här finner du städskåpet för vårstädningen och ytterligare en garderob för förvaring.

Hemfakta

Bostad
11104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
3
Storlek
80 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet