Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11101, 4 Rum, 91 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Familjens nya fyra med balkong i söderläge

Detta praktiska och miljövänliga hem har gott om gemensamma utrymmen för familjekvällar och festliga tillställningar och när det är dags för ensamtid kan du smyga ut på den härliga balkongen.

Du bor i ett tryggt och trivsamt kvarter med slingrande gator, snart fyllda av butiker och caféer. Denna fyra utmärks av luftiga ytor och smarta lösningar. De två toaletterna minskar stressen på morgonen och tvättmaskinen gör vardagen enklare. Från balkongen kan du njuta av den natursköna omgivningen nedkurad i rymlig utesoffa.

Vardagsrum och kök

När det är dags för spelkväll finns stort och ljust vardagsrum med plats för hörnsoffa. Under festliga tillställningar tillagar du maten i det stilrena köket från Marbodal. De goda arbetsytorna gör det enkelt att ta hjälp av vännerna under förberedelserna. Vitvarorna från Electrolux är snälla mot klimat och plånbok med energisnål åtgång.

Balkong

När vädret tillåter är balkongen sommarens bästa middagsplats och på åtta kvadratmeter får du enkelt plats med matbordet. Söderläget ger goda solchanser större delen av dagen och lämpar sig utmärkt för tomatplantan eller blomkrukorna.

Sovrum 1

Familjens största sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och har fönster åt söder. Den praktiska skjutdörrsgarderoben har bra plats för vinterkläderna under lågsäsong. Här kan du få plats med en stor dubbelsäng att kura ned dig i på kvällen.

Sovrum 2 och 3

Familjens mindre sovrum mäter åtta respektive tio kvadratmeter. Rummen ligger vägg i vägg och har fönster mot kvarter och grönska. Det mindre rummet har en egen garderob och plats för enkelsäng vilket gör det perfekt som gästrum. I det större får du plats med dubbelsäng.

Badrum och gästtoalett

Det stora badrummet har tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande bänkskiva där du enkelt sorterar smutstvätten. I badkaret kan du finna en stund för lugn och ro och extratoaletten motverkar köbildning. Båda rummen är helkaklade med golvklinker.

Hall

I hallen får hela familjen plats med ytterkläderna i de två garderoberna. Här finns dessutom plats för kapphylla och skoställ.

Hemfakta

Bostad
11101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet