Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11003, 2 Rum, 53 m²

1 planerad visning

Med egen uteplats i naturskönt och arkitektoniskt kvarter

Ditt nya kvarter ligger högt beläget och blickar ut över spännande arkitektur och frodig grönska. På den rymliga uteplatsen dukar du upp långbordet när vännerna är på besök.

Smit ut på uteplatsen och ta morgonkaffet innan familjen har vaknat eller påta i rabatterna i solig lördag, i ditt nya hem är det lätt att trivas med eller utan sällskap. Du bor i en öppen och yteffektiv trea med smarta förvaringslösningar i sovrum och hall. Utanför dörren finner du naturområden med promenadspår och goda förbindelser till innerstan.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet får du plats med din rymliga soffa och vid köket kan du ställa middagsbordet. Du har fönster i två väderstreck och en öppen planlösning som ger ljuset en chans att nå alla skrymslen och vrår. Köket i design från Marbodal har goda arbetsytor för gemensam matlagning och du behöver inte oroa dig för onödig energitillgång med dina energieffektiva vitvaror från Electrolux.

Uteplats

Den avlånga designen ger dig möjlighet att njuta av uteplatsen vid långbordet såväl som i solstolen. Du har elva kvadratmeter att inreda med växter och utemöbler och fin utsikt över ditt nya kvarter.

Sovrum

Sovrummet har utsikt mot uteplatsen och spatiös skjutdörrsgarderob med plats för festblåsan och morgonrocken. Här ryms den breda dubbelsängen med utrymme över för arbetshörnan.

Badrum med tvättmaskin

Direkt från hallen når du badrummet. Du har helkaklade väggar och golvklinker som gör städdagen snabbt överstökad, med tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagen. De stilrena arbetsbänkarna får ljus från infällda spotlights.

Hall

Första intrycket av hemmet ges av trivsam hall med garderob och städskåp. Här får du plats med alla ytterkläder och har plats över för snygga inredningsdetaljer.

Hemfakta

Bostad
11003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 6
Antal rum
2
Storlek
53 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet