Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11001, 4 Rum, 91 m²

1 planerad visning

Med friluftsområden och parker som granne

Från din balkong blickar du ut över en levande småstad som präglas av grönska och spännande konstinslag. Du lever med naturen inpå knuten men tar dig till Stockholms innerstad på en kvart.

Du bor i en ljus och öppen trea med stora fönster att betrakta ditt nya kvarter från. Under ljumna sommarkvällar är balkongen i söderläge en utmärkt plats för kvällsteet. I köket får du och dina vänner plats att tillaga kvällens middag tillsammans och i vardagsrummet kan ni kura ner er i rymlig hörnsoffa. I det cykelvänliga kvarteret tar du dig till shoppingcentrum och friluftsområden på några minuter.

Vardagsrum och kök

Med rundgång i kök och vardagsrum är det enkelt att ta sig från kökets arbetsbänkar till middagsbordet när maten ska serveras. De stora fönstren ger ljus under sommarmånaderna och vid mörkare årstider lyser ni upp rummen med stilrena spotlighters. Här lagar ni mat med gott samvete i ett miljösmart och stilrent Marbodalkök.

Balkong

Balkongen i söderläge mäter åtta kvadratmeter att möblera efter behov. Hela familjen får plats att njuta av balkongens utsikt över grönområden och grannhus.

Sovrum 1 och 2

Från hallen når du det mindre sovrummet med fönster mot grannhuset. På elva kvadratmeter får du plats med säng och nattygsbord. Rummet passar utmärkt som arbetsrum och för barnfamiljen finns plats för legobyggen. Det större sovrummet på 14 kvadratmeter har plats för den stora dubbelsängen, med praktisk skjutdörrsgarderob för de nystrukna skjortorna.

Badrum med tvättmaskin

I badrummet kan du låta tvättmaskinen gå medan du förbereder middagen, tvätten viker du på arbetsbänken. Här finns helkaklade väggar och golvklinker. Badkaret är en välkommen detalj en kulen novemberkväll.

Hall

Det första du och dina gäster möts av är en rymlig hall med plats för kapphyllan. När ni har många besökare hänger ni ytterkläderna i garderoben. Här finner ni även lägenhetens städskåp.

Hemfakta

Bostad
11001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
10 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet