Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

10901, 2 Rum, 67 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Yteffektiv tvåa med uteplats i söderläge

Inflyttningsklar tvåa med egen uteplats som ger sol från morgon till kväll. Smit ut och ta morgonkaffet eller bjud hem vännerna på en sen middag, här är det enkelt att trivas med eller utan sällskap.

I trivsamma Ursvik tar du cykeln för att på några minuter nå Kista eller Sundbyberg. Uteplatsen på 13 kvadratmeter och vardagsrummet med angränsande kök ger sociala ytor för bjudningar och trivsamma platser för lugna kvällar hemmavid. Ekparketten sträcker sig genom lägenheten och ger en hemtrevlig känsla till de moderna och stilrena vitvarorna.

Vardagsrum och kök

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ljusinsläppet från vardagsrummet som sträcker sig hela vägen in till hallen. Ditt vardagsrum har plats för det spatiösa middagsbordet för släktträffen och öppen planlösning in till Marbodalköket. Kökets generösa arbetsytor gör det enkelt att samla ihop vännerna och tillaga en festmåltid, med kyl och frys i full höjd för matresterna.

Uteplats

När vädret tillåter har du en uteplats att njuta av hela dagen. På 13 kvadratmeter kan hemmaräven kura ned sig i utesoffan och läsa morgontidningen. När det är dags för bjudning dukar du enkelt upp långbordet.

Sovrum 1

Sovrummet vetter mot uteplatsen och det härliga småstadskvarteret. Din skjutdörrsgarderob med förvaring från Elfa ger plats för de oanvända vinterkläderna och förser dig med praktisk golvyta för dubbelsängen.

Badrum med tvättmaskin

Efter en lång dag på jobbet kan du slänga in tvätten i tvättmaskinen och vänta i det härliga badkaret tills den blir klar. Här finner du praktisk avställningsbänk och vackert helkaklade väggar. Golvklinkern är lättstädad och ger stil till rummet.

Hall

I entrén hänger du upp ytterkläderna på kapphyllan eller i garderoben. Här finns även städskåpet när det är dags för storstädning.

Hemfakta

Bostad
10901
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
67 m²
Månadsavgift
3 689 kr
Pris per m²
40 224 kr
Pris
2 695 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Lekplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
8 min
till Sundbyberg
7 min
till Mall of Scandinavia
3 min
till utegymmet