Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Lägenheter i Sundbyberg

Nyproducerad lägenhet i Sundbyberg

Välkommen till ett av Stockholms mest populära områden – Sundbyberg. Sundbyberg går även under namnet ”Sumpan”, och här har Bonava skapat sociala, familjevänliga och aktiva grannskap. Bor du i en lägenhet i Sundbyberg kan du njuta av det bästa av två värdar. Området bjuder på småstadskänsla samtidigt som storstaden finns ett par minuter bort.

Lägenheter i Sundbyberg med gedigen historia

Bonava har sedan 1930-talet skapat hem och levande platser runt om i Sverige. Alltid med fokus på dig som boende och på den omgivande miljön och bra materialval. Vi har våra rötter i NCC, men sedan 2016 har vi stått på egna ben. Med en nyproduktion från oss på Bonava kan du skapa ett tryggt hem och minnen för livet. Att köpa en lägenhet är en stor händelse, och för oss är det viktigt att du kan känna dig trygg när du köper en lägenhet i Sundbyberg eller i något av våra andra områden. Därför har vi ett trygghetspaket som samlar olika försäkringar och garantier. Trygghetspaketet ingår alltid när du köper ditt hem hos oss. Läs mer om hur vi jobbar med trygghet här.

Under vår långa resa har vi lärt oss en hel del om att skapa hem, och något vi alltid lägger stor vikt vid är de gemensamma utrymmena. Med innergårdar, takterrasser, odlingsplatser, lekplatser och andra gemenskapsytor skapar vi levande platser där det är enkelt att umgås och leva utanför bostadens väggar.

Köp lägenhet i Sundbyberg – en levande småstad i storstaden

Det händer mycket i Sundbyberg, eller Sumpan som många säger. Centrum har fått ett rejält ansiktslyft med nya butiker, caféer och restauranger som följd. Även kommunikationerna har förbättrats tack vare att tvärbanan numera passerar Sundbyberg. Detta innebär att Sundbyberg går att nå både med regionaltåg, pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och bussar. Även om du har det mesta på nära avstånd när du bor i en lägenhet i Sundbyberg är det skönt att kunna nå city på bara ett par minuter.

Nyproducerade lägenheter i populära Sundbyberg

Sundbyberg är en mycket populär stadsdel med en härlig blandning av sekelskiftscharm, funkis och moderna nybyggnationer. En lägenhet i Sundbyberg är perfekt för dig som arbetar i Stockholm men ändå är ute efter den där småstadskänslan. Här får du lite av storstaden och mycket av småstaden samtidigt som du har goda möjligheter att ta dig ut i naturen. Mitt i Sundbyberg ligger Lötsjön som bjuder in till långa promenader i vacker miljö. Här häckar många sjöfåglar och det finns tama gäss och änder som barnen kan mata. Våra lägenheter i Sundbyberg finns i aktiva grannskap där du har när till motionsanläggningar, grönområden och löpturer i vacker natur.

Är det shopping som står på schemat rekommenderas ett besök på Mall of Scandinavia, en shoppinggalleria med över 200 butiker. Här finns mer än bara shopping, du hittar till exempel mat från alla världens hörn och en av Sveriges mest påkostade biografer. Precis bredvid finns Friens Arena som erbjuder sport- och konsterevenemang under hela året.

Var med och påverka hur din lägenhet i Sundbyberg ska se ut

Att vara den första som flyttar in i ett sprillans nytt hem är en härlig känsla. Du är den första som kallar platsen ditt hem, och ingen annan har ätit middag på balkongen, duschat i badrummet eller hängt upp jackan i hallen. När du väljer att köpa en ny lägenhet i Sundbyberg har du dessutom möjlighet att vara med och själv välja delar av grundinredningen med våra noggrant framtagna inredningsstilar. När vi väljer material till inredningen har vi alltid ett hållbarhetsperspektiv och vi väljer de material som värnar om både miljön och dig.

Lediga lägenheter i Sundbyberg just nu

Just nu planerar vi inga hem i Sundbyberg, men du kanske hittar ditt nya hem bland något av våra andra grannskap i Stockohlm. Hitta lägenhet någon annanstans i Stockholm.