Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Bostadsrätt Sundbyberg

Bostadsrätter till salu i Sundbyberg

Vill du flytta in i en ny bostadsrätt i Sundbyberg? Det är inte särskilt svårt att förstå varför. I nordvästra Stockholm tornar "Sumpan" upp sig som ett välkomnande, prestigelöst område med vackra naturmiljöer och mysiga caféer, samtidigt som du bor några minuter från T-centralen. Här hittar du alla våra bostadsrätter i Sundbyberg.

Ny bostadsrätt i Sundbyberg med lång historia

Köper du en ny bostadsrätt i Sundbyberg kan du känna dig trygg. Vi på Bonava har skapat hem och levande bostadsområden sedan 1930-talet. Sedan vi byggde vår första bostadsrätt har vi lärt oss en del. Hållbarhet blir exempelvis allt viktigare, både vad gäller miljöarbete, men också den sociala hållbarheten, att skapa grannskap där alla olika människor kan trivas och frodas. Vi skapar hem och levande bostadsområden att trivas i under lång tid helt enkelt. Din bostadsrätt i Sundbyberg kommer att ha miljövänliga material som är snälla mot både klimat, plånbok och mot familjerna som ska bo i hemmet.

En annan viktig lärdom efter alla år som bostadsbyggare är att det är otroligt viktigt att känna sig trygg när du ska genomföra ett så stort och viktigt köp som ett bostadsköp. Därför har vi en mängd försäkringar och olika trygghetsfrämjande faktorer, som ska göra det enkelt för dig när du köper din bostadsrätt i Sundbyberg. Här kan du läsa mer om vårt trygghetspaket.

Fördelar med att köpa just bostadsrätt i Sundbyberg

En bostadsrätt kommer med en gemenskap. Du som köpare blir medlem i en bostadsrättsförening som tillsammans äger och förvaltar huset och de gemensamma utrymmen som hör till. När du köper din bostadsrätt i Sundbyberg är ett tips är att gå med i bostadsrättsföreningens styrelse för att enkelt kunna göra din röst hörd och vara med och påverka hemmets framtid. Vi på Bonava kommer att starta upp föreningen så ni får en putt i rätt riktning, men därefter skapar ni själva er egen struktur och agenda. Vi vill också att du alltid ska känna dig trygg i din nya bostadsrätt i Sundbyberg och erbjuder dig därför flera garantier och försäkringar för att verkligen säkerställa att din bostadsrätt är av högsta kvalitet. Allt för att du på enklast möjliga sätt ska kunna flytta in och bli ett med ditt hem och nya bostadsrätt i Sundbyberg.

Sundbyberg - småstaden i storstaden

Så, du vill alltså flytta till en bostadsrätt i Sundbyberg? På denna sida hittar du Bonavas nyproducerade bostadsrätter i Sundbyberg, alla med hållbarhet i fokus så både du och miljön omkring dig ska må så bra som möjligt. I ett hem från Bonava är tanken att du ska kunna trivas över tid och skapa minnen för livet. För ett hem är mer än bara själva huset du bort i.

Sundbybergs slogan "småstaden i storstaden" beskriver denna mysiga stadsdel väl. I Sundbybergs centrum finns affärer, restauranger och caféer och det ligger i bra anslutning till flera kollektiva färdmedel som snabbt tar dig in till Stockholms mer centrala delar. Sundbyberg utvecklas och växer sig allt större, men har samtidigt kvar sin mysiga småstadskänsla som gör att du snabbt känner dig som hemma här när du köper din bostadsrätt i Sundbyberg. Närheten till centrala Stockholm gör det dessutom till en perfekt plats för dig som arbetar inne i centrum men inte vill bo mitt i storstadspulsen.

För den kulturintresserade har Sundbyberg mycket att erbjuda. I Marabouparken med sin skulpturpark kan du njuta av vackra moderna konstverk och du har även Sundbybergs museum som visar upp traktens historia samt en rad arkitekturhistoriskt intressanta byggnader.

Letar du bostadsrätt i Sundbyberg?

Om du är sugen på ett hem i Sundbyberg så kan vi glatt meddela att vi bygger flera nya bostadsrätter i Ursvik. I De Fem Elementen bor du i välkomnande hem med rymliga balkonger mot grönskan. Du och dina grannar delar tillsammans på gym med relaxavdelning och storslagna naturområden. Precis bredvid hittar du mysiga Kreatören. Här kan de kreativa få ro med det mysiga hobbyrummet. Här kan du dessutom styra värmen och belysningen i lägenheten genom en smart app i telefonen. Välkommen att hitta just din bostadsrätt i Sundbyberg.

Är det inte en lägenhet i Sundbyberg du är på jakt efter ändå? Då kanske något av våra andra områden med nyproduktion i Stockholm kan vara något för dig.