Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Soffgrupp på altan

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjens trivsamma hem med soldyrkande gavelläge

Välplanerat radhus med inflyttning redan från mars 2020. Välkomna familj och vänner hem till din egna uteplats för grillmiddag, redan nu i sommar. Inomhus väntar ljusa rum och smarta lösningar för en bekväm vardag.

Hemmet ger smarta förvaringslösningar, ergonomiska arbetsytor och inte minst sällskapliga ytor. I det ljusa vardagsrummet finns det plats för festmiddagen och spelkvällen, medan uteplatsen passar för den somriga grillfesten. Utanför dörren väntar lugn småstadsidyll där det är enkelt att träffa grannarna och gå ut på skön skogspromenad.

Entré och hall

Välkomna hem familjens gäster till ett vädertåligt och uppvärmt klinkergolv. Här i hemmets hall kan barnen lära sig knyta skorna och hänga in jackorna bakom praktiska skjutdörrar. Direkt till vänster ligger köket och rakt fram finns nedervåningens badrum.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum möts du av stilren ekparkett och lättmöblerade ytor som är enkelt att sätta egen prägel på. Vardagsrummet binds samman med köket genom den smarta planlösningen som ger plats för umgänge och lek. I ditt kök finns vitvaror som är snälla både mot miljö samt plånbok, och matvarorna ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym.

Uteplats

Ute på det soliga trädäcket ryms sköna solstolar passande för familjens soldyrkare. Du kan också inreda uteplatsen med större matbord, och vidare ute på gräsmattan kan familjen tillsammans odla sommarbär och grönsaker. Gräsmattan sträcker sig från baksidan i väst, runt knuten och mot framsidan i öst.

Sovrum 1

I ditt rymliga sovrum kan du spendera långa sovmorgnar utan att bli störd av morgonsolen. På de 14 kvadraten ryms dubbelsängen, nattduksborden och en byrå. Skjortan, jeansen och klänningen förvaras enklast i rummets egna skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum ligger mot övervåningens framsida med utsikt mot öst. Här inne kan barnen bygga kojor och tonåringen tapetsera med idol-affischerna. I varje rum finns även en bra garderob med plats för kläder.

Badrum 1 och 2

På övervåningen ligger också familjens badrum med avkopplande badkar och förberedd plats till handdukstork. Om barnen ockuperar badkaret finns även duschmöjligheter nere i nedervåningens badrum. I dessa rum finns ljust kaklade väggar och skön golvvärme som göms under lättskött klinkers.

Tvättstuga

Precis nedanför trappan ligger hemmets tvättstuga med energisnål tvätt- och torkmaskin. Här finns även hemmets elcentral och värmehjärta – värmepumpen. På arbetsbänken kan du para ihop strumporna i lugn och ro.

Parkering och förråd

När det är dags att parkera bilen finns det plats på den närliggande och gemensamma parkeringsytan, och på baksidan kan du snällt förvara den trötta gräsklipparen mellan sommarens klippningar.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.