Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Ditt nya klimatsmarta radhus i naturnära kvarter

Välkommen till mysiga gator, lummiga parker och vattennära läge. Här i Steninge Slottsby är det alltid nära till skogspromenader och vacker sjöutsikt, och vid jul nalkas konserter i slottets trälada.

I ditt nya hem finns lättmöblerade ytor passande till exempelvis födelsedagsfesten eller den mysiga filmkvällen. Mot baksidan ligger den avskilda uteplatsen, dit du kan bjuda hem vänner och familj för den årliga kräftskivan. Sist men inte minst hittar du energisnåla vitvaror och hållbara material som tillsammans bidrar till att ditt radhus är Svanenmärkt.

Entré och hall

Från hemmets framsida mot väst kliver du in till din nya hall. På golvet ligger ett stilrent klinkers och rakt fram är dörren in till nedervåningens badrum. Jackorna och kängorna platsar bra inne i den smidiga skjutdörrsgarderoben direkt till höger.

Kök och vardagsrum

Från hallen kliver du in till hemmets nya kök med vacker ekparkett och rymlig plats till bordet och stolarna. I skåpen och lådorna ryms kastrullerna, glasen och besticken, medan råvarorna gott och väl får plats i den stora kylen och frysen. Några steg mot hemmets baksida ligger ditt nya vardagsrum med härligt ljusinsläpp och bra med plats för favoritsoffan och middagsbordet.

Uteplats

När vårt avlånga land går mot varmare tider blir uteplatsen hemmets förlängda vardagsrum. På trädäcket kan du inreda med bord, stolar och färgglada växter. Intill finns även den egna gräsmattan med plats för krocketen eller trädgårdslandet.

Sovrum 1

Efter den långa arbetsdagen kan det vara skönt att hitta till den mjuka dubbelsängen i det större sovrummet. Här på övervåningens baksida ligger ditt nya sovrum med fönster mot baksidan och har en spatiös skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen som passar lika bra till hemmakontoret som till barnens rum. Det ryms en säng, skrivbord och bokhylla och varje rum har även en platsbyggd garderob.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum hjälper till att minska köbildningen under familjens morgonrutiner. På övervåningen har badrummet ett skönt badkar, och vid nedervåningens hall ligger det andra badrummet med hörnduschen.

Tvättstuga

På nedervåningen ligger även hemmets tvättstuga. Här är tvättmaskin och torktumlare smart placerade för att ge plats åt den överliggande bänkytan bra för vikningen och sorteringen.

Parkering och förråd

Det finns ett uteförråd på baksidan med plats för utemöblerna och blomkrukor. Intill grannskapet hittar du också bilens plats på den gemensamma parkeringsytan.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.