Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 115, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Ditt nya klimatsmarta radhus i naturnära kvarter

Välkommen till mysiga gator, lummiga parker och vattennära läge. Här i Steninge Slottsby är det alltid nära till skogspromenader och vacker sjöutsikt, och vid jul nalkas konserter i slottets trälada.

I ditt nya hem finns lättmöblerade ytor passande till exempelvis födelsedagsfesten eller den mysiga filmkvällen. Mot baksidan ligger den avskilda uteplatsen, dit du kan bjuda hem vänner och familj för den årliga kräftskivan. Sist men inte minst hittar du energisnåla vitvaror och hållbara material som tillsammans bidrar till att ditt radhus är Svanenmärkt.

Entré och hall

Från hemmets framsida mot väst kliver du in till din nya hall. På golvet ligger ett stilrent klinkers och rakt fram är dörren in till nedervåningens badrum. Jackorna och kängorna platsar bra inne i den smidiga skjutdörrsgarderoben direkt till höger.

Kök och vardagsrum

Från hallen kliver du in till hemmets nya kök med vacker ekparkett och rymlig plats till bordet och stolarna. I skåpen och lådorna ryms kastrullerna, glasen och besticken, medan råvarorna gott och väl får plats i den stora kylen och frysen. Några steg mot hemmets baksida ligger ditt nya vardagsrum med härligt ljusinsläpp och bra med plats för favoritsoffan och middagsbordet.

Uteplats

När vårt avlånga land går mot varmare tider blir uteplatsen hemmets förlängda vardagsrum. På trädäcket kan du inreda med bord, stolar och färgglada växter. Intill finns även den egna gräsmattan med plats för krocketen eller trädgårdslandet.

Sovrum 1

Efter den långa arbetsdagen kan det vara skönt att hitta till den mjuka dubbelsängen i det större sovrummet. Här på övervåningens baksida ligger ditt nya sovrum med fönster mot baksidan och har en spatiös skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen som passar lika bra till hemmakontoret som till barnens rum. Det ryms en säng, skrivbord och bokhylla och varje rum har även en platsbyggd garderob.

Badrum 1 och 2

Hemmets två badrum hjälper till att minska köbildningen under familjens morgonrutiner. På övervåningen har badrummet ett skönt badkar, och vid nedervåningens hall ligger det andra badrummet med hörnduschen.

Tvättstuga

På nedervåningen ligger även hemmets tvättstuga. Här är tvättmaskin och torktumlare smart placerade för att ge plats åt den överliggande bänkytan bra för vikningen och sorteringen.

Parkering och förråd

Det finns ett uteförråd på baksidan med plats för utemöblerna och blomkrukor. Intill grannskapet hittar du också bilens plats på den gemensamma parkeringsytan.

Hemfakta

Bostad
Hus 115
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
180 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter