Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 114, 4 Rum, 92 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från mars 2020

Bo mitt mellan naturen och storstadspulsen

Utanför ditt nya hem väntar lummiga kvarter nära till promenadstråk, löprundor och svalkande dopp. I Steninge Slottsby är det alltid nära till naturens lugn, och storstadslivet når du på 50 minuter.

Hemma i ditt nya radhus möts du av en öppen och ljus nedervåning med ytor för umgänge och lek. En trappa upp väntar tre sovrum med plats för den betydelsefulla återhämtningen och egentiden. Ett stenkast bort planeras områdets skola med stor skolgård och med några minuters promenad når du slottsparken, skogen och den mysiga sjöutsikten vid Mälaren.

Entré och hall

Utanför entrén på framsidan ryms ett mindre bord med stolar, perfekt för eftermiddagskaffet. När du väl kliver in i din nya hall stampar du på ett vädertåligt och städvänligt klinkergolv som också gömmer en skön golvvärme. Direkt till höger finns en rymlig skjutdörrsgarderob med plats till ytterkläderna.

Kök och vardagsrum

Här i kockens favoritrum finns rymliga förvaringslösningar i skåp och lådor, och maten får plats kylen och frysen med fullhöjdsvolym. Köksfönstret vetter mot framsidan i väst och där intill ryms matbordet med plats för fyra till sex stolar. Köket binds luftigt ihop med vardagsrummet mot hemmets baksida och här kan du sätta din egen prägel med soffan, middagsbordet och tavlorna.

Uteplats

Bjud hem dina vänner till den egna uteserveringen på baksidans rymliga trädäck med plats för matbord och stolar. Vidare ut på gräsmattan ges det plats för barnens lek och den egna grönsaksodlingen.

Sovrum 1

Från uteplatsen på baksidan ser du upp till det större sovrummets fönster på övervåningen. Här inne ryms den stora dubbelsängen med tillhörande sängbord, och festblåsan kan du hänga in bland skjortor och byxor i den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen hittar du också de två mindre sovrummen. I vartdera rummet finns en platsbyggd garderob, samt ett fönster som vetter mot framsidan i väst. Rummen passar lika bra som arbetsrum, gästrum eller barnkammare.

Badrum 1 och 2

Utanför de tre sovrummen ligger badrummet med avkopplande badkar och bra kommod. En trappa ner i anslutning till hallen hittar du det andra badrummet med hörnduschen. I båda rummen finns golvvärme och helkaklade väggar som underlättar städningen.

Tvättstuga

Tvättstugan hittar du intill utrymmet mellan kök och vardagsrum. När tvättkorgen är överfull finns energieffektiva maskiner som rengör och torkar dina kläder på miljövänligaste sätt. Det finns även en praktisk arbetsbänk som underlättar strumpletandet och tröjvikandet.

Parkering och förråd

Bilen ryms på kvarterets gemensamma parkeringsplats, och på baksidan hittar du också hemmets egna uteförråd med plats till trädgårdsredskapen och skidorna.

Hemfakta

Bostad
Hus 114
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
180 m²
Inflytt från
Juni 2020
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra