Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo mitt mellan naturen och storstadspulsen

Utanför ditt nya hem väntar lummiga kvarter nära till promenadstråk, löprundor och svalkande dopp. I Steninge Slottsby är det alltid nära till naturens lugn, och storstadslivet når du på 50 minuter.

Hemma i ditt nya radhus möts du av en öppen och ljus nedervåning med ytor för umgänge och lek. En trappa upp väntar tre sovrum med plats för den betydelsefulla återhämtningen och egentiden. Ett stenkast bort planeras områdets skola med stor skolgård och med några minuters promenad når du slottsparken, skogen och den mysiga sjöutsikten vid Mälaren.

Entré och hall

Utanför entrén på framsidan ryms ett mindre bord med stolar, perfekt för eftermiddagskaffet. När du väl kliver in i din nya hall stampar du på ett vädertåligt och städvänligt klinkergolv som också gömmer en skön golvvärme. Direkt till höger finns en rymlig skjutdörrsgarderob med plats till ytterkläderna.

Kök och vardagsrum

Här i kockens favoritrum finns rymliga förvaringslösningar i skåp och lådor, och maten får plats kylen och frysen med fullhöjdsvolym. Köksfönstret vetter mot framsidan i väst och där intill ryms matbordet med plats för fyra till sex stolar. Köket binds luftigt ihop med vardagsrummet mot hemmets baksida och här kan du sätta din egen prägel med soffan, middagsbordet och tavlorna.

Uteplats

Bjud hem dina vänner till den egna uteserveringen på baksidans rymliga trädäck med plats för matbord och stolar. Vidare ut på gräsmattan ges det plats för barnens lek och den egna grönsaksodlingen.

Sovrum 1

Från uteplatsen på baksidan ser du upp till det större sovrummets fönster på övervåningen. Här inne ryms den stora dubbelsängen med tillhörande sängbord, och festblåsan kan du hänga in bland skjortor och byxor i den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen hittar du också de två mindre sovrummen. I vartdera rummet finns en platsbyggd garderob, samt ett fönster som vetter mot framsidan i väst. Rummen passar lika bra som arbetsrum, gästrum eller barnkammare.

Badrum 1 och 2

Utanför de tre sovrummen ligger badrummet med avkopplande badkar och bra kommod. En trappa ner i anslutning till hallen hittar du det andra badrummet med hörnduschen. I båda rummen finns golvvärme och helkaklade väggar som underlättar städningen.

Tvättstuga

Tvättstugan hittar du intill utrymmet mellan kök och vardagsrum. När tvättkorgen är överfull finns energieffektiva maskiner som rengör och torkar dina kläder på miljövänligaste sätt. Det finns även en praktisk arbetsbänk som underlättar strumpletandet och tröjvikandet.

Parkering och förråd

Bilen ryms på kvarterets gemensamma parkeringsplats, och på baksidan hittar du också hemmets egna uteförråd med plats till trädgårdsredskapen och skidorna.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra